In Sterrebeek, dichtbij Rob, worden recepten bedacht die het beste van de Italiaanse en Belgische keuken combineren. Raviolart serveert gevulde ravioli en verse pasta's die bereid zijn met lokale, verse en meestal gestoomde ingrediënten... In het aanbod vind je ook veggie en vegan gerechten. (proeverij vanaf 05 november elke donderdag van de maand!)

Zaterdag 6 november in onze winkel:

  • - Een aanrader voor ouders die – ondanks hun drukke agenda – hun kroost toch gezond en bijzonder lekker willen laten eten ... Naast heerlijke 'babyproof' snacks maakt Sienna bioproducten met kruiden en specerijen die smaak en kleur geven aan voedingsmiddelen in hun originele textuur. Hier begint het culinaire avontuur!

Zaterdag 13 november in onze winkel: 

  • - Themadag in het teken van 'honing' bij Rob! Voorstelling van de honing van Woluwe by Rob uit het oogstjaar 2021 met onze favoriete imker Xavier Rennotte. Degustatie van allerlei fantastische producten: honing en fruit, honing en hazelnoot, nougat, pannenkoeken ...

Vrijdag 19/11 en zaterdag 20/11 in onze winkel:

  • - Caffè Vergnano heeft al sinds 1882 een passie voor koffie en bevestigt al 4 generaties lang zijn uitstekende reputatie. Voor hun blends laten ze de zorgvuldig uitgekozen koffiebonen traag branden. Elke variëteit wordt apart verwerkt, zodat ze haar specifieke aroma's behoudt. Hou halt aan het koffiekraampje op onze parking en waan je heel even in Italië!
  • - De fijne vleeswaren van vaste waarde La Corbeille zijn niet te versmaden! Charcutier Pascal Simons is gebeten door zijn vak en biedt je een voorsmaakje van zijn recepten in de aanloop naar de feesten: witte pensen met kalfszwezerik, morieljes en bospaddenstoelen; groene pens met room; paté van ossenstaart en foie gras; witte minipensen gevuld met tartufata van champignons ... en nog zoveel meer!

Zaterdag 20/11 in onze winkel: 

  • - Heb je op 18 november de officiële voorstelling van de beaujolais nouveau, maar ook de Hop Harvest Day van Brouwerij De Ranke gemist? Je krijgt nu een tweede kans om deze primeurs te proeven! Geniet met volle teugen van dit bier op basis van hop die vers van het veld komt.
  • - De chocolade van het Zwitserse merk Orfève is onweerstaanbaar lekker. In Genève verwerken de Belg François-Xavier Mousin en zijn echtgenote Caroline Buechler de meest zeldzame cacaobonen uit de beste streken in Zuid-Amerika en Madagaskar met de hand tot zoete lekkernijen.
  • - Ben je dol op streekwijnen waarin je het terroir proeft en de signatuur herkent van ambachtelijke wijnboeren die biologisch – en soms zelfs biodynamisch – te werk gaan? Van 11 tot 18 uur kun je bij Rob The Cellar maar liefst 50 wijnen ontdekken.

Vrijdag 26/11 & zaterdag 27/11 in onze winkel:

  • Fijnproeversdagen