Door te surfen op deze site aanvaardt u het gebruik van cookies. Cookies zijn tekstbestandjes die opgeslagen worden in uw browser en die uw surfervaring op deze site aangenamer maken. Meer weten.

Desserts en yoghurts met plantaardige biomelk
28 Mei 2018
Categorieën:
Inspiratie
Vegetariërs, veganisten en mensen met lactose-intolerantie gebruiken plantaardige melk als alternatief voor dierlijke melk, in het bijzonder koemelk.
Maar waarom zou u niet gewoon plantaardige melk kiezen om haar unieke, gezonde en natuurlijke smaak? Ontdek ons ruime aanbod zuivellekkernijen: drankjes met haver-, hazelnoot-, amandel-, kokos- of cashewmelk, desserts met amandelen, rijst of hennep, yoghurt van kokos- of amandelmelk. Alle producten zijn lactose- en cholesterolvrij en bevatten heel weinig vetten. Perfect voor wie een grillige spijsvertering heeft!
LATEN WE EVEN INZOOMEN OP DE MELKPRODUCTEN VAN GRANEN (SOJA, RIJST, HAVER) EN NOTEN (AMANDELEN, HAZELNOTEN, KOKOSNOTEN):
- SOJAMELK zit boordevol proteïnen en wordt het vaakst gedronken.
- RIJSTMELK is erg goed verteerbaar en bevat veel vitamines. Er zit wel weinig calcium en magnesium in. Daarom is het aanbevolen om niet uitsluitend deze melk te gebruiken.
- HAVERMELK is rijk aan vezels en geeft u ‘s ochtends een stevige dosis energie!
- AMANDELMELK bevat veel vitamine A, B en E, calcium, magnesium en ijzer. Maar ze is ook vrij zoet.
- HAZELNOOTMELK bevat veel calcium, magnesium en ijzer. Ze is rijk aan mineralen, goed verteerbaar en zoet. Ideaal voor sporters dus!
- KOKOSMELK bevat veel ijzer en is bijzonder goed verteerbaar.
Welke smaak is uw favoriet? Oordeel pas als u ze allemaal hebt geproefd!