Door te surfen op deze site aanvaardt u het gebruik van cookies. Cookies zijn tekstbestandjes die opgeslagen worden in uw browser en die uw surfervaring op deze site aangenamer maken. Meer weten.
Een stukje Terroir in de Fles: 12de editie
Tijdens 3 weekends, kom naar onze degustatietafels 'Een stukje Terroir in de Fles' en ontdek een brede waaier aan natuurlijke, biologische en biodynamische terroirwijnen.
Op vrijdag 18 november 2022, neem deel aan onze exclusieve degustatie-avond vanaf 17 uur en maak kennis met een tiental wijnboeren die hun wijnen komen voorstellen.
Voor deze 12de editie heeft onze keldermeester Julien Depaepe een 25-tal getalenteerde wijnboeren uitgenodigd die zowat vijftig prachtige wijnen zullen voorstellen.
Hieronder, een overzicht van de aanwezige domeinen:
18 & 19 november | 25 & 26 november | 2 & 3 december |
Massimo Colleti - Bubbels |
Billecart-Salmon - Champagne | Drappier - Champagne |
Domaine du Grand Crès – Bordeaux |
Domaine de l'Hortus | Domaine du Grand Crès |
Bodegas Frontonio - Spanje |
Domaine d'Aurensan - Armagnac | Château Courrèges - Bordeaux |
Olivier Cazenave – Bordeaux |
Château de Mérande | La Chablisienne |
Mas d'En Gil (Priorat) - Spanje |
Brasserie 3 Fonteinen - België | Domaine Tantaka |
Louis Antoine Luyt – Chili |
Tarlant - Champagne | Château Dompierre |
Alexandre Bain - Natuurlijke wijnen |
Château de Bousval - België | Domaine Henri Bourgeois |
Domaine Heitz-Lochardet – Bourgondië & Beaujolais |
Domaine Gardiès - Roussillon | |
|
Domaine François Rousset-Martin - Jura | |
Volledige wijnlijst | Volledige wijnlijst |
EXCLUSVITEIT ROB THE CELLAR
Op vrijdag 25 november zal de beroemde Jura-wijnmaker FRANCOIS ROUSSET-MARTIN bij Rob The Cellar aanwezig zijn voor een exclusieve degustatie van zijn topklasse wijnen.
Als oenoloog en bioloog van opleiding volgt hij de principes van de biologische landbouw en het non-interventionisme om confidentiele wijnen te produceren die een unieke beleving aanbieden aan de wijnkenners.
Meer zullen we niet verklappen, kom en ontmoet hem aanstaande vrijdag!
AFSRPAAK BIJ ROB THE CELLAR Vrijdag 18 november: van 17 t.e.m. 21 uur Op vrijdag 25/11 en 2/12: van 15 t.e.m. 19 uur Op zaterdag: van 11 t.e.m. 18 uur Ontdek de volledige lijst van onze degustaties hier.
VRIJE TOEGANG - GEEN RESERVATIE |