We zouden er bijna zomaar lekker comfortabel bij gaan zitten, want dankzij de formules van onze chef-kok en zijn team geniet u gezellig mee van de sfeer van de eindejaarsfeesten. De gerechten zijn met zorg bereid, mooi afgewerkt en klaar om op te dienen.


U moet ze hooguit nog even opwarmen. Gewoon uw menu of buffet bij onze traiteurdienst (of andere afdelingen) bestellen en op het gewenste tijdstip afhalen ... en het feest kan beginnen!


DE DRIE KANT-EN-KLARE MENU'S VAN ONZE CHEF (alleen nog opwarmen)

FEESTMENU, beschikbaar tussen 21 en 31 december 2023 - 32 € /pers.

VOORGERECHT:  

Riddervisfilet, soufflé van doperwtjes, saus met Noilly Prat en zeekraal

OF

Pens met kalfszwezerik, boerenkool, bospaddenstoelen, kruidenolie en saus met korianderzaadjes

HOOFDGERECHT:  

Kabeljauwrug, koraalsaus, puree met peterselie en zilveruitjes

OF

Hoevekip, tuinbonen, cantharellen en millefeuille van aardappelen

 

 

      KERTSMENU, beschikbaar van 21 t.e.m. 24 december 2023 - 55 € /pers.

      2 VOORGERECHTEN:  

      Terrine van kreeft op drie wijzen

      Nage van vis, rouille en parelgerst

      HOOFDGERECHT:  

      Gevulde kalkoenrollade en millefeuille van aardappelen

 

 

NIEUWJAARSMENU, beschikbaar van 28 t.e.m. 31 december 2023 - 58 € /pers.

2 VOORGERECHTEN:

Terrine van kwartel en foie gras met abrikozen

Frisse salade van kreeft, sint-jakobsschelpen en scampi met citrusvruchten en risotto

HOOFDGERECHT :  

Filet pur van hinde met peper en knolselderpuree


FEESTELIJKE SCHOTELS DIE JE GEMAKKELIJK MEENEEMT 

Bij onze gegarneerde zeevruchtenschotels vind je ook salade, komkommer, citroen, mayonaise en cocktailsaus. Op voorhand te bestellen!

  • Koninklijke schaaldierenschotel voor 1 persoon - 59 € / pers.
  • Koninklijke schaaldierenschotel voor 2 personen- 115 € / 2 pers.

Maak je keuze uit een van onze drie kaasschotels gegarneerd met druiven, noten en gedroogde vruchten, en plaats jouw bestelling op voorhand:   

  • Maaltijdschotel, te bestellen voor min. 6 personen (200 g /pers.) - 15,90 € / pers.
  • Dessertenplateau, te bestellen voor min. 6 personen (120 g /pers.) - 9,90 € / pers.
  • Kant-en-klare schotel met kazen, voor 4 tot 5 personen - 39,50 €

     


DE BEREIDE GERECHTEN VAN ONZE TRAITEURS 

Ons zeer uitgebreide aanbod feestelijke voor-, hoofd- en bijgerechten zal jouw hoofd doen draaien. Hier reeds een voorsmaakje:

  • Kabeljauwrug, scampi, Périgord-puree en  Nantua-saus - 27,50 € / portie
  • Gele hoevekip, tuinbonen, cantharellen en millefeuille van aardappelen - 23,50 € / portie
  • Hindefilet met peper en knolselderpuree  - 28,10 € / portie

Op zoek naar nog meer inspiratie ? Nood aan een champagne- of  wijnadvies ? Of goesting in een feestelijk dessertje ?

Blader ons magazine voor de eindejaarsfeesten 2023 en plaats nu jouw bestelling.

 

Voor onze feestmenu's en feestelijke gerechten:  Traiteurafdeling - tel.: 02/761.01.42

Voor zeevruchtenschotels:  Visafdeling - tel.: 02/761.01.38

Voor kaasschotels: Zuivelafdeling - tel.: 02/761.01.40.

Voor wijn(-advies):  Rob The Cellar - tel.: 02/761.01.66

Voor de dessertjes:  Banketbakkerij - tel.: 02/761.01.33

Bestellingen enkel in de winkel of per telefoon.