Het brein achter Eugène Chocolatier is Eugénie Gillot, een jonge Brusselse met een voorliefde voor al wat lekker is. Rob aarzelde dan ook niet om haar smeerpasta's en geleien met verrassende smaken te bemachtigen. Elk potje zit boordevol liefde en vakkennis!

Een verhaal van lekkernijen en passie

Met een diploma van ICHEC en Ceria op zak zette Eugénie haar eerste stappen in het bedrijfsleven ... maar die hadden nog helemaal niets met chocolade te maken. Toch liet haar liefde voor lekkernijen haar niet los ... Omdat ze tussen de gewone smeerpasta's in de winkel niets naar haar zin vond, besloot ze om haar eigen recepten te bedenken. Eerst smulde alleen zij ervan. Daarna proefden haar vrienden en familie ze ook ... En plots kreeg iedereen de smaak te pakken. De mond-tot-mondreclame deed haar werk en haar talent zorgde voor de rest!

Heerlijke smeerpasta’s om zo uit het potje te lepelen!

In haar vierkante potjes zit niets dan puur, natuurlijk geluk! Overbodige ingrediënten, zoals palmolie of smaakverbeteraars met vreemde namen, vind je er niet in terug. Eugénie werkt uitsluitend met gezonde, 100% biologische ingrediënten, die ze bovendien zoveel mogelijk lokaal inkoopt. Daardoor staan haar producten garant voor een smaakvolle verrassing: een terugkeer naar de essentie, zonder kunstmatige toevoegingen.

  • Bio pure praliné
  • Bio praliné met hazelnoten
  • Bio karamel en Luikse siroop
  • Bio gelei Cantillon-Kriek

En omdat ze wil dat iedereen onbeschaamd van haar producten geniet, moedigt Eugénie je van harte aan om elk potje tot in de kleinste hoekjes leeg te maken ... met je vingers! Nog een laatste tip: stop met lezen ... en proef het zelf!


 

Het brein achter Eugène Chocolatier is Eugénie Gillot, een jonge Brusselse met een voorliefde voor al wat lekker is. Rob aarzelde dan ook niet om haar smeerpasta's en geleien met verrassende smaken te bemachtigen. Elk potje zit boordevol liefde en vakkennis!

Een verhaal van lekkernijen en passie

Met een diploma van ICHEC en Ceria op zak zette Eugénie haar eerste stappen in het bedrijfsleven ... maar die hadden nog helemaal niets met chocolade te maken. Toch liet haar liefde voor lekkernijen haar niet los ... Omdat ze tussen de gewone smeerpasta's in de winkel niets naar haar zin vond, besloot ze om haar eigen recepten te bedenken. Eerst smulde alleen zij ervan. Daarna proefden haar vrienden en familie ze ook ... En plots kreeg iedereen de smaak te pakken. De mond-tot-mondreclame deed haar werk en haar talent zorgde voor de rest!

Heerlijke smeerpasta’s om zo uit het potje te lepelen!

In haar vierkante potjes zit niets dan puur, natuurlijk geluk! Overbodige ingrediënten, zoals palmolie of smaakverbeteraars met vreemde namen, vind je er niet in terug. Eugénie werkt uitsluitend met gezonde, 100% biologische ingrediënten, die ze bovendien zoveel mogelijk lokaal inkoopt. Daardoor staan haar producten garant voor een smaakvolle verrassing: een terugkeer naar de essentie, zonder kunstmatige toevoegingen.

  • Bio gelei met Geuze van Cantillon
  • Bio gelei met Kriek van Cantillon
  • Bio karamel met gezouten boter
  • Bio pure praliné
  • Bio hazelnootpraliné
  • Bio sesam aardnotenpasta voor Rob
  • Bio hazelnoot choco
  • Bio karamel choco
  • Bio choco Fondant voor Rob

En omdat ze wil dat iedereen onbeschaamd van haar producten geniet, moedigt Eugénie je van harte aan om elk potje tot in de kleinste hoekjes leeg te maken ... met je vingers! Nog een laatste tip: stop met lezen ... en proef het zelf!