Door te surfen op deze site aanvaardt u het gebruik van cookies. Cookies zijn tekstbestandjes die opgeslagen worden in uw browser en die uw surfervaring op deze site aangenamer maken. Meer weten.

Gekookte ham van Rob: 0% nitriet, 100% smaak !
29 Mei 2018
Categorieën:
Inspiratie
Rob heeft een lange traditie van huisbereide producten. Nu steken we onze gekookte ham in een hedendaags jasje: deze Ardense varkensham is gestoofd in groentebouillon natuurlijke kruiden, maar zonder nitriet.
In het Rob-atelier bereidt ons team van charcuterie-experts (Geert, Michel, Hadrien en Patrick) de bekende klassiekers: kipkap, preskop, kalfskop ‘en tortue’, huisbereide patés en niet te versmaden terrines. En daar hebben ze ook hun nieuwste creatie uitgestald: onze heerlijke gekookte ham zonder nitrietzout.
Proef zelf deze nieuwe krachttoer van onze charcutiers, die op alle vlakken hoge punten scoort! Zoals altijd is ons team pas tevreden als u tevreden bent.
Artikelen die u kunnen interesseren
Recente artikelen
tags
- wijn
- recept
- winkel
- vin
- degustatie
- whisky
- spirits
- bier
- woluwe
- vlees
- vis
- whisky academy
- wijnkelder
- groenten en fruit
- zuivel
- kaas
- magasin
- the gourmets' magazine
- gevogelte
- kookatelier
- recette
- kreeft
- voorgerecht
- belgisch
- 2belgianfoodies
- boisson
- desserts
- vin rouges
- gin
- sake
- aperitief
- dessert
- simmental
- lunch
- charcuterie
- the original wine box by rob
- cuisine gantoise
- seizoen
- wild
- eend
- kleine producenten
- zalm
- cupcakes
- pasta
- peper
- drank
- spirit box selected by rob
- tasting
- tomaten
- japan