Door te surfen op deze site aanvaardt u het gebruik van cookies. Cookies zijn tekstbestandjes die opgeslagen worden in uw browser en die uw surfervaring op deze site aangenamer maken. Meer weten.

Wagyu-kaviaar van het domein Finca Santa Rosalía
Als de unieke kwaliteit van Japans rundvlees gebruikt wordt door traditionele Spaanse meesters, is het resultaat buitengewoon: Wagyu-kaviaar, een echte smaakbom!
Het domein Finca Santa Rosalía in de provincie Burgos is een rustige, charmante streek, waar de Wagyu-runderen met veel zorg en geduld worden grootgebracht. Van op het veld tot op het bord worden zeer strenge regels nageleefd, waardoor niet alleen de kwaliteit en de voedselveiligheid van het product worden gegarandeerd, maar ook de levenskwaliteit van het dier.
Wagyu-rundvlees is werkelijk uniek. Niemand blijft onberoerd bij het proeven van die smaak, dat aroma, de zachtheid en sappigheid van het vlees ... Wagyu-kaviaar wordt gemaakt van het hart van de ham, de achterste spier. Dit vlees wordt gezouten met zeewater en rijpt daarna tweeënhalf jaar lang om zijn volle authentieke smaak tot uiting te laten komen. Het wordt niet gerookt en er worden geen smaakstoffen aan toegevoegd. Alle geuren en aroma’s worden zo perfect bewaard. Laat u verrassen door de onnavolgbare smaak van Wagyu-kaviaar.
TIP VAN ONZE KELDERMEESTERS
Champagne Brut « Comme autrefois » Françoise Bedel - 75 cl