Een origineel cadeau vinden waar je iemand echt plezier mee doet en dat zeker in de smaak valt, is vaak een moeilijke opdracht. Niet bij Rob! Niets is zo gemakkelijk als een geschenkmand: stel hem helemaal zelf samen of laat het aan ons over. Maak je keuze, strik errond, klaar. En dat binnen elk budget!


Voltreffer bij elke gelegenheid

Niets doet meer plezier dan anderen blij maken, toch? Voor een bijzondere verjaardag, als verrassing voor een speciaal iemand, als cadeautje onder de kerstboom, als bedanking van een collega of klant, bij een etentje ... Wat de gelegenheid ook is, met een mooie geschenkmand scoor je gegarandeerd. 

Perfect voor de eindejaarsfeesten

Wie is niet blij verrast met een mand vol lekkers onder de kerstboom?  Kies voor onze selectie Coup de cœur met favoriete producten van ons kruideniersteam. Of misschien voor de topproducten van Rob met enkele huisbereide specialiteiten in onze geschenkmand Lekker bij Rob?  Uiteraard kun je ook perfect zelf een feestelijke kerstmand samenstellen!

Topkwaliteit met verrassingseffect

Geschenkmand, cadeaukoffer of -kistje: hoe je het ook noemen wilt ... met dit cadeau maak je altijd indruk.  Maar wat zit er precies allemaal in?  Aan de gelukkige ontvanger om het allemaal te ontdekken ...   Hoe dan ook kiezen onze specialisten zorgvuldig alleen producten van topkwaliteit uit. Al meer dan 70 jaar lang werkt Rob samen met kleine producenten en bekende huizen, die we door en door vertrouwen.  Samen bieden we je alleen het allerbeste aan.

Keuze in overvloed

Weet je wat de persoon die je wilt verwennen lekker vindt en ken je onze producten al? Dan is kiezen niet moeilijk.  Hartige en zoete delicatessen uit onze kruideniersafdeling, vers fruit van hier of uit exotische oorden, zoete lekkernijen, fijne charcuterie, schatten uit onze wijnkelder ... je hebt keuze in overvloed.  Bij Rob vind je wel iets voor iedere smaak en elk budget.

Advies of ideeën nodig?

De gemakkelijkste weg is een kant-en-klare geschenkmand bestellen. Rob stelt je verschillende themamanden voor, allemaal gevuld met topproducten.  Kom naar onze winkel of bestel je geschenkmand via onze e-shop (rubriek 'Geschenken').

Kun je moeilijk kiezen en krijg je graag tips of een beetje inspiratie?  Onze specialisten kennen onze producten als geen ander en helpen je graag online of telefonisch.

Liever zelf samenstellen?

Heb je een specifieke wens of speciaal idee? Altijd welkom! Glutenvrije producten, een mix van trendy toppers, diverse chocolades, het allerbeste uit de Italiaanse keuken, een assortiment artisanale bieren van microbrouwerijen, lekkernijen met een pikante toets of exotisch fruit: alles is mogelijk!

Bestel je geschenkmand heel eenvoudig: