Wanneer een moeder en een zoon het avontuur aangaan om 100% Belgische schapenyoghurt te maken, wekt dat de eetlust bij sommige chefs... Jeremy Clegg deelt één van zijn ideeën om gemakkelijk labneh van Lacia te bereiden!


INGREDIËNTEN (voor 2)

  • een potje pikante labneh van Lacia
  • olijfolie
  • 6-8 gedroogde abrikozen, in fijne reepjes gesneden
  • 1 el geroosterde pompoenpitten (8 à 10 min. in de oven op 150°)
  • 1/2 kl korianderzaadjes
  • 1/4 kl korianderpoeder

BEREIDING

  • Spreid je labneh uit op de bodem van een kom.
  • Voeg er een scheutje olijfolie toe.
  • Bestrooi met korianderpoeder en doe wat korianderzaadjes erbij.
  • Schik er enkele gedroogde abrikozen in dunne reepjes op.
  • Werk af met wat geroosterde pompoenpitten 

Deel dit recept met ons mee op social media.