Door te surfen op deze site aanvaardt u het gebruik van cookies. Cookies zijn tekstbestandjes die opgeslagen worden in uw browser en die uw surfervaring op deze site aangenamer maken. Meer weten.

Labneh met gedroogde abrikozen en pompoenpitten
03 Mei 2023
Wanneer een moeder en een zoon het avontuur aangaan om 100% Belgische schapenyoghurt te maken, wekt dat de eetlust bij sommige chefs... Jeremy Clegg deelt één van zijn ideeën om gemakkelijk labneh van Lacia te bereiden!
INGREDIËNTEN (voor 2)
- een potje pikante labneh van Lacia
- olijfolie
- 6-8 gedroogde abrikozen, in fijne reepjes gesneden
- 1 el geroosterde pompoenpitten (8 à 10 min. in de oven op 150°)
- 1/2 kl korianderzaadjes
- 1/4 kl korianderpoeder
BEREIDING
- Spreid je labneh uit op de bodem van een kom.
- Voeg er een scheutje olijfolie toe.
- Bestrooi met korianderpoeder en doe wat korianderzaadjes erbij.
- Schik er enkele gedroogde abrikozen in dunne reepjes op.
- Werk af met wat geroosterde pompoenpitten
Deel dit recept met ons mee op social media.