Is uw moeder een echte fijnproever of laat ze zich graag op een andere manier verwennen? Bij Rob ontdekt u hoe dan ook het ideale cadeau.

Kom naar de winkel of bezoek de e-shop, voor inspiratie om de ideale Moederdag te vieren op zondag 13 mei 2018.


gateau en forme de coeur

Zet moeder in de bloemetjes met een zoete verwennerij ...

Op zoek naar iets dat het hart van uw moeder zal doen smelten? Rob weet precies wat u nodig hebt!

  • De moederdagtaart 'Baked by Rob' doet aan pavlova denken en prijkt op 11 en 12 mei in de banketbakkerijafdeling: geef haar een prachtig hart van aardbeien, meringue en crème fraîche!
  • In onze kruideniersafdeling vindt u de rode hartvormige doos chocolaatjes van Café Tasse.  Schenk haar dit onweerstaanbare cadeau en laat de verpakking de boodschap vertellen ... Op 11 en 12 mei 2018 kunt u de chocolaatjes proeven bij Rob.
  • Onze huisbereide zandkoekjes zorgen ook meteen voor de juiste sfeer: deze hartjes van pure boter 'Baked by Rob' komen recht uit de oven en liggen alvast op u te wachten in de winkel.
  • De kattentongen van Mary zijn verpakt in schattige retrodoosjes. Deze lekkernij uit chocolade werd bijna een eeuw geleden bedacht door Mademoiselle Delluc.
Subtiele pralines, fijne chocolade, zachte koekjes en macarons, heerlijk in de mond smeltende pâtes de fruits, calissons uit de Provence ...: in onze rekken vindt u deze zoetigheden en nog veel meer!
Chocolaatjes kiezen


Van de meeste namen in de chocoladewereld bieden wij geschenkverpakkingen aan! Vraag ernaar aan de toog of vermeld deze wens als opmerking bij uw onlinebestelling voordat u uw aankoop afrondt.


corbeilleGeef een geschenkmand vol heerlijke verwennerijen!

Verras uw moeder met een lekkere geschenkmand van Rob.  Ga voor een van onze kant-en-klare geschenkmanden of kies zelf producten die gegarandeerd in de smaak vallen bij uw moeder. We stellen met plezier een mand mee voor u samen.

Een kant-en-klare geschenkmand kiezen

Voor moeders die meer van geuren en kleuren genieten ...

Kleurrijke boeketten, geurkaarsen, verfijnde zepen of kamerparfums: in de winkel ontdekt u kwaliteitsvolle producten die zonder twijfel de zintuigen van uw moeder zullen beroeren ...


Een geschenkkaart om zelf iets leuks te kiezen!

Geef een envelopje cadeau, zodat uw moeder zelf de meest uitgelezen fijnproeversproducten kan komen ontdekken!  De Gourmets' Gift Card Rob blijft een jaar geldig. Met deze geschenkkaart kiest de gelukkige ontvangster gewoon zelf een gedroomd geschenk in de winkel of de wijnkelder!


Goed om te weten!

Als u via de e-shop een geschenk koopt, pakt Rob dit op aanvraag graag mooi in voor u. Het volstaat om dit te vermelden in het vak 'Opmerkingen' voordat u uw bestelling afrondt!


Rob The Gourmets' Market wenst alle mama's alvast een fijne Moederdag!

produits de beauté