Hoe kunnen we onze liefste mama blij maken op 8 mei? Met iets lekkers, een goeie fles of een verzorgingsproduct, natuurlijk! Onze producthoofden bewogen hemel en aarde om voor haar het geknipte cadeau op te snorren.

Lekkere kruidenierswaren

Speciaal voor Moederdag schuimden onze kruideniers hun rekken af naar de lekkerste zoetigheden. Wat ze vonden?

  • Bloemen ... maar dan wel eetbaar, met de exclusieve bloemenconfituur van Confiture Parisienne. Heerlijke teajelly die dankzij de rozen- en kittelbloemblaadjes een mooi paars tintje heeft. Een onweerstaanbare combinatie!
  • De kleurrijke, natuurlijke guimauves van Maison Carrousel zitten per 6, 12 of 36 in een doosje. Kies het juiste formaat voor mama.
  • Een gulle geschenkmand boordevol zoete en hartige lekkernijen gekozen door ons team. Of maak er iets persoonlijks van en stel je eigen mand samen met al haar favoriete producten.

Parfumerie & compagnie

Bezorg mama een fijn verwenmomentje met onze selectie 100% natuurlijke cosmetica.

  • Geschenkdozen van Compagnie de Provence: 'Rituel vivifiant' met sprankelende citrusvruchten of 'Les essentiels hydratants Algue velours'. Deze natuurlijke verzorgingsproducten op basis van plantaardige oliën zijn verpakt in een elegante, herbruikbare metalen doos.
  • Aleppozeep van Tadé, 100% natuurlijk en fair trade, op basis van olijfolie en laurier, met wonderlijke cosmetische eigenschappen. Maak je keuze uit het licht geparfumeerde assortiment: argan, roos of jasmijn.
  • Verzorgingsproducten van Une Olive en Provence, ontwikkeld te midden van de olijfbomen: wasschuim met olijfbladextracten, bodyscrub, ontwarrende balsem... Ideaal om mama te laten stralen.
  • Geurkaarsen van Durance, met delicate en verfijnde geuren, gemaakt in de Drôme provençale volgens de ambachtelijke tradities. Bloeiende kerselaar, jasmijn, klaproos, lavendel, bloeiende boomgaard... Maak het haar extra gezellig in huis!

Betoverende cuvees

Onze keldermeesters selecteerden een aantal wijnen van twee nieuwkomers uit ons assortiment.

  • Sinds 2006 maakt Fanny Sabre natuurlijke microcuvees (900 tot 1200 flessen per entiteit) op haar domein in Bourgondië. Gaat u voor de witte Beaune 2019 Clos Renardes met wit fruit – een volle, frisse en evenwichtige wijn? Of toch liever voor de witte Pernand-Vergelesses 2018, een minerale, frisse chardonnay met toetsen van wit fruit en een mooie, lange afdronk? Beide kan natuurlijk ook!
  • Elise Dechannes maakt fijne, elegante en subtiele champagnes. Haar cuvees Essentielle, met evenwichtige citrusaroma's, en Absolue Terre, met een intense neus van honing en geel fruit, laten mama ongetwijfeld sprankelen van plezier.

Exclusieve patisserie

Is mama nogal een zoetekauw? Onze ambachtelijke banketbakkers hebben aan alles gedacht!

  • Speciaal voor Moederdag biedt Gentenaar Joost Arijs een roze taart met vanillemousse, aardbeiencoulis, crémeux van vanille, amandelbiscuit, verse aardbeien en zandkoekjes (6 personen).
  • Ducobu wordt ontwerper en stopt zijn taarten voor 6 personen in een mooi chocolade jasje. Nu alleen nog kiezen welke van hen mama's smaakpapillen het meeste in verrukking brengt!
  • Robs aardbeientaart maakt furore! Deze taart wordt bij ons ter plaatse gemaakt en bestaat uit een zanddeegkorst, heerlijke amandelcrème en verse aardbeien boordevol smaak.
  • En dan zijn er nog de dozen van de grote Pierre Marcolini, Marc Ducobu of chocolaterie Mary. Geen mama die eraan kan weerstaan!

Op zaterdag 7 mei vindt u onze volledige selectie in de banketbakkerijafdeling!

 

Geef een envelopje cadeau, zodat mama zelf de meest uitgelezen fijnproeversproducten kan komen ontdekken!

De Gourmets' Gift Card Rob is één jaar geldig. Met deze geschenkkaart kiest de gelukkige ontvangster gewoon zelf een gedroomd geschenk in de winkel of de wijnkelder!

 


Bezoek onze e-shop of onze winkel voor nog meer heerlijke geschenktips voor mama!