Door te surfen op deze site aanvaardt u het gebruik van cookies. Cookies zijn tekstbestandjes die opgeslagen worden in uw browser en die uw surfervaring op deze site aangenamer maken. Meer weten.

Op Driekoningen voelen we ons allemaal weer een beetje kind
L’Épiphanie, ou fête des rois, est une tradition à ne pas manquer, d’autant plus que Rob vous invite à la gourmandise avec sa délicieuse galette des rois !
« Baked by Rob » : label d’une fabrication artisanale maison.
Dès le 2 janvier, nos pâtissiers relèvent leurs manches et vous préparent une galette savoureuse et moelleuse à souhait.
100% pur beurre, composée uniquement d'un feuilletage fin et de crème d'amandes, notre galette dite « La Parisienne » est fraîchement préparée et cuite sur place chaque jour.
La différence se goûte dès la première bouchée : notre recette authentique bannit les exhausteurs de goût ou autres arômes artificiels ! Ne reste que le goût véritable et sans artifices de matières premières pures et rigoureusement sélectionnées.
Notre conseil de dégustation :
Pour en apprécier encore mieux toutes les saveurs, voici notre petit conseil : faites tiédir la galette pendant 3 à 4 minutes au four, à 150°C. Et… à table !
Mais où est la fève ?
Que le suspense commence pour remporter la fève en porcelaine que nos boulangers ont cachée… Cette année, 10 petits choux différents et estampillés Rob joueront à cache-cache dans nos galettes. Gourmands ou collectionneurs, rien ne vous empêche de multiplier les occasions de fêter l’Épiphanie : entre collègues au bureau, en famille, entre amis !
Commandez votre galette des rois !
Ne prenez pas de risque et réservez dès maintenant votre galette des rois.
Contactez notre chef de produits Kathy Toussaint et son équipe par téléphone au 02/761.01.33
et passez enlever votre galette des rois directement au comptoir.
Galette pour 4 personnes | € 19,00 |
Galette pour 6 personnes | € 26,50 |
Het is geweldig hoe je blijft vasthouden aan bepaalde tradities, los van het feit dat je jouw smaakpapillen ook wil verwennen ... Een driekoningentaart is niet alleen een lekker stuk gebak, het zorgt ook voor heel wat fun. In de taart zit een boon verstopt en dat maakt het spannend voor iedereen. Je haalt alles uit de kast om toch maar dat felbegeerde stukje met de boon te bemachtigen.
Taart of kaas?
Taart EN kaas! Om het gastronomisch genot nog groter te maken proef je tijdens het vieruurtje een stukje van onze 'Parisienne'-taart, en later na het avondeten waarom ook geen driekoningenkaas? Onze heerlijke romige kaas met 72% vet eet je als een echt dessert! Dit jaar is onze Brillat-Savarin verkrijgbaar in twee varianten: een winterversie met een kern van kastanjepuree en stukjes gekonfijte kastanjes, en een meer Zuiderse versie met een hartje van pesto o.b.v. gesdoogde tomaten en cashewnoten.
Het geluk lacht je twee keer toe!
Dit jaar zijn de bonen niet allemaal dezelfde ... Om het op 6 januari 2025 nog spannender te maken, heeft Rob tien gouden bonen verstopt: negen van die tien zitten lekker in het amandelbeslag van de driekoningentaarten, en de tiende zit in de romige kern van een van onze driekoningenkazen. Als je geluk hebt en je vindt een van deze bonen, wacht je een leuke verrassing ...
Tien gastronomische prijzen te winnen om te blijven feesten!
Wie een gouden boon vindt, kan nog wat doorgaan met feesten, want die levert een waardebon voor ons restaurant op!
Breng de gouden boon mee en kom je cadeau ophalen tussen 3 en 31 januari 2025 aan de afdeling bakkerij en banketbakkerij bij Rob.
Ik reserveer mijn driekoningentaart en/of mijn driekoningenkaas!
Driekoningentaart voor 4 personen: €24,50
Driekoningentaart voor 6 personen: €33,00
Driekoningenkaas (2 recepten) : €24,50/stuk
Bakkerij en banketbakkerij: 02/761.01.33
Zuivelafdeling: 02/761.01.40