Nieuwigheden in onze wijnkelder om het jaar in stijl te beginnen!

 

Dit jaar staat bij Rob in het teken van reizen. Het team van Rob The Cellar staat te trappelen om je mee te nemen naar nieuwe wijnstreken en je te laten proeven welke invloed het klimaat en het terroir hebben op de wijn. Daarnaast zijn er natuurlijk ook nieuwe inheemse druivensoorten en getalenteerde wijnbouwers te ontdekken!

We hebben ook enkele verrassingen en nieuwe evenementen in onze bier- en sterkedrankenkelder in petto en blijven natuurlijk deskundig advies op maat geven.

Als voorproefje van wat je in 2020 te wachten staat, vind je hieronder enkele pareltjes die we onlangs aan ons assortiment hebben toegevoegd.

Julien Depaepe, keldermeester Rob The Cellar


 

bouteille de vin qui est en train d'être débouchonnée

MINHO 2018 ALMA THE PUR TERROIR SOALHEIRO - PORTUGAL (75 cl)

Deze oprechte, minerale wijn heeft ons verleid met zijn pure karakter en frisse smaak. Een aangenaam wegdrinkende fles die perfect is om bij de eerste lentezon te kraken!

Prijs : 16,20 EUR

 

CHARDONNAY ALTE REBEN 2016 BERNHARD HUBER - DUITSLAND (75 cl)

Toen we deze wijn proefden, waren we even overdonderd! Deze chardonnay heeft een atypische stijl, zeker voor de wijnstreek Baden. Erg citrusachtig, levendig en elegant: een klassewijn die liefhebbers van de bekende bourgogne-blancwijnen aangenaam zal verrassen!

Prijs : 37,20 EUR

 

PINOT NOIR 2018 CLAYTON ROAD - AUSTRALIË (75 cl)

Deze Australische pinot noir heeft ons hart gewonnen met zijn fruitige, gulle karakter.

Een ideale aperitiefwijn die ongetwijfeld ook heerlijk smaakt bij charcuterie!

Prijs : 9,95 EUR

 

VALPOLICELLA CLASSICO SUP 2015 AGRICOLA CONATI - ITALIË (75 cl)

Dit is een valpolicella classico met het karakter van een amarone: vol en rond, met typische chocoladetoetsen. Een echte meditatiewijn die je op zich kunt drinken, maar die ook als gedroomd past bij een lekkere stoofschotel of een mooi stukje vlees! 

Prijs : 18,20 EUR

 

NAPA VALLEY 2014 CABERNET SAUVIGNON STAGS LEAP - VERENIGDE STATEN (75 cl)

Liefhebbers van bordeauxwijnen, laat deze fles niet aan jullie voorbijgaan! Nadat deze wijn bij de prijsuitreiking in Parijs in 1976 de meest hoogstaande cabernet-sauvignonwijnen van de troon stootte, heeft hij nu ook ons team unaniem overtuigd. De favoriet van onze keldermeester Nicolas!

Prijs : 38,50 EUR