Ingrediënten (4 personen)

  • 600 g staartvisfilet
  • 250 g oesterzwammen
  • 1 eetlepel currypoeder
  • 2 eetlepels gele currypasta
  • 1 koffielepel kurkuma
  • peper en zout
  • 1 blik kokosmelk
  • olijfolie
  • 2dl witte wijn
  • 200 g schelpjes (kokkels of venusschelpjes)
  • 1 ui
  • 1/2 chillipeper

Bereiding

  1. Versnipper de ui, het half pepertje en de look.
  2. Doe wat olijfolie in een kom en fruit aan.
  3. Doe er de kurkuma, currypoeder en de currypasta bij. Blus met de wijn en laat inkoken.
  4. Doe er de kokosmelk bij. Kruid af met peper en zout.
  5. Doe er de stukken staartvis bij en laat traag garen.
  6. Bak de oesterzwammen in wat olijfolie en voeg toe.
  7. Doe er op het laatst de goed gespoelde schelpjes bij. De curry is nu klaar!

Een recept van 2belgianfoodies