Door te surfen op deze site aanvaardt u het gebruik van cookies. Cookies zijn tekstbestandjes die opgeslagen worden in uw browser en die uw surfervaring op deze site aangenamer maken. Meer weten.

Toast met aubergine, paprika en verse geitenkaas
13 Aug 2020
Ingrediënten:
- 1 dun sneetje ciabattatoast (ongeveer 3 mm)
- 1 plakje gestoomde aubergine zonder schil
- 1 plakje paprika zonder schil
- Zout
- Peper
- Olijfolie
- 1 stukje geitenkaas
- Paneermeel
Bereiding:
- Schil de rode paprika en konfijt deze gedurende ongeveer 30 minuten in olijfolie op een zacht vuur.
- Schil de aubergine en stoom deze gedurende ongeveer 40 minuten.
- Leg een plakje aubergine en een stukje geitenkaas op de toast en bedek met een plakje paprika.
- Paneer de bovenkant met de mengeling van bloem, ei en paneermeel en frituur enkele minuten in olie.
- Giet er een scheutje rucolaolie over en serveer met een blaadje sla.
Smakelijk!