Als voorbereiding op Saint Patrick's Day organiseren we op vrijdag 13 maart van 19u. tot 20u30 de eerste Whisk(e)y Academy van dit jaar! Voor deze gelegenheid ontvangt het team van Rob The Cellar je met plezier in het restaurant voor een degustatie van een selectie exclusieve topwhisk(e)y's.

Vincent Cornelis en onze deskundige partner Frédéric Berwart nemen je mee op reis door Ierland om te ontdekken hoe deze bijzondere drank, die in het Iers 'uisce beatha' (spreek uit als 'ishka baa-ha') heet, er aan een heropleving bezig is.

Ze leggen je uit hoe de Ierse distilleerderijen de typische whisk(e)y van hun eiland een nieuw elan hebben gegeven door hun blending- en distillatietechnieken aan te passen. Tijdens deze degustatie laten we de platgetreden paden achter ons en ontdek je de fruitige, delicate intensiteit die Ierse whisk(e)y te bieden heeft.

Kortom: de ideale avond om de komst van de lente te vieren!

 

Opmerking: deze cursus wordt enkel in het Frans georganiseerd.

 


- RESERVEER SNEL UW PLAATS! -

Wacht niet te lang met inschrijven, zodat je zeker kunt deelnemen aan deze Whisk(e)y Academy. Er is plaats voor achttien deelnemers en je kunt zich nog inschrijven tot en met vrijdag 6 maart.

 


- PRAKTISCHE MODALITEITEN -

Vul het inschrijvingsformulier in. Nadat je een inschrijvingsbevestiging hebt ontvangen, krijgt je van ons ook een uitnodiging om het inschrijvingsgeld te betalen (€35 per persoon). Zodra we de betaling hebben ontvangen, is jouw inschrijving geldig. Veel degustatieplezier!

Inschrijvings- en betalingsmodaliteiten