Door te surfen op deze site aanvaardt u het gebruik van cookies. Cookies zijn tekstbestandjes die opgeslagen worden in uw browser en die uw surfervaring op deze site aangenamer maken. Meer weten.

Suprême van kip op de barbecue met kruidenvinaigrette
Ingrediënten (voor 4 personen):
- 4 kippenborsten met vel
- 1 sjalot
- 1 tl mosterd
- 1 dl ciderazijn
- 2 dl olijfolie
- Mengeling van verse kruiden (bieslook, platte peterselie, dragon...)
- Zout
- Peper
Préparation:
- Strijk een beetje olie over de kippenborsten
- Bak de kippenborsten op de velzijde en breng ze op smaak met peper en zout
- Meng de mosterd met de azijn en olie en voeg de fijngesipperde sjalot toe
- Voeg de fijngesnipperde kruiden toe en werk af met peper en zout
- Snij de kip in fijne plakjes en giet er een scheutje azijn over
Smakelijk!
Recente artikelen
tags
- wijn
- recept
- winkel
- vin
- degustatie
- whisky
- spirits
- bier
- woluwe
- vlees
- vis
- whisky academy
- wijnkelder
- groenten en fruit
- zuivel
- kaas
- the gourmets' magazine
- gevogelte
- magasin
- kookatelier
- kreeft
- belgisch
- voorgerecht
- aperitief
- boisson
- desserts
- vin rouges
- sake
- gin
- dessert
- 2belgianfoodies
- simmental
- the original wine box by rob
- kleine producenten
- lunch
- charcuterie
- cuisine gantoise
- seizoen
- wild
- eend
- zalm
- cupcakes
- pasta
- traiteur
- fruit
- peper
- drank
- spirit box selected by rob
- tomaten
- tasting