Door te surfen op deze site aanvaardt u het gebruik van cookies. Cookies zijn tekstbestandjes die opgeslagen worden in uw browser en die uw surfervaring op deze site aangenamer maken. Meer weten.

Tomatensalade zoals vroeger
Ingrediënten (voor 4 personen):
- 1 ananastomaat uit volle grond
- 1 romatomaat uit volle grond
- 1 zwarte tomaat uit volle grond
- 1 groene tomaat uit volle grond
- 4 kerstomaten
- 1 dl bio extra vierge olijfolie
- 200 gr stracciatella (crème van buratta)
- Enkele blaadjes rode raketsla
- Fleur de sel van Camargue en zwarte Sarawak peper
Bereiding:
- De tomaten wassen en in kwartjes of schijfjes snijden.
- Op smaak brengen met zout en peper
- Een beetje olifolie toevoegen.
- Leg de stracciatella en tomaten op de borden.
- Versieren met wat blaadjes rode raketsla.
Smakelijk!
Recente artikelen
tags
- wijn
- recept
- winkel
- vin
- degustatie
- whisky
- spirits
- bier
- woluwe
- vlees
- vis
- whisky academy
- wijnkelder
- groenten en fruit
- zuivel
- kaas
- magasin
- the gourmets' magazine
- gevogelte
- kookatelier
- recette
- kreeft
- voorgerecht
- belgisch
- 2belgianfoodies
- boisson
- desserts
- vin rouges
- gin
- sake
- aperitief
- dessert
- simmental
- lunch
- charcuterie
- the original wine box by rob
- cuisine gantoise
- seizoen
- wild
- eend
- kleine producenten
- zalm
- cupcakes
- pasta
- peper
- drank
- spirit box selected by rob
- tasting
- tomaten
- japan