Vrijdag 3 & zaterdag 4 oktober 2025

  • Tijdens de eerste Tasty Club van oktober zetten we de schijnwerpers op het Noir de Bigorre varken, een gastronomische topper.
  • Met de komst van de herfst nodigt het Parijse huis L’Infuseur je uit om even te vertragen met pure infusies en bouillons, 100% natuurlijk.
  • Chocolade is een Belgische trots, maar die van Benoît Nihant nog eens dubbel. Van boon tot praline beheerst hij elk detail van het maakproces en komt hij zijn onweerstaanbare, ambachtelijke creaties voorstellen.
  • Uit het Midden-Oosten brengt Terroirs du Liban zijn nieuwste zandkoekjes met warme, oriëntaalse smaken – een echte smaakreis.
  • De Belgische chocolatier Dolfin presenteert zijn laatste chocoladetabletten waarin er o.m. fruit, kruiden en bloemen rechtstreeks in de chocolade verwerkt zijn. (enkel op zaterdag)
  • Buss 509, zijn kwaliteitsvolle gins gefabriceerd op ambachtelijke wijze in Antwerpen. De creatieve mix van de fijnste kruiden en een premium spirit zorgen voor gins die prachtig en tegelijkertijd complex in smaak zijn. (enkel op zaterdag)
  • Tot slot stelt de Brasserie de Leignon haar 100% ambachtelijke bieren voor, ongefilterd en met een tweede gisting op fles. (enkel op zaterdag)

Vrijdag 10 & zaterdag 11 oktober 2025

  • The Tasty Club neemt je mee naar het zonnige Zuiden, voor een reis door de wereld van de pasta volgens de recepten van onze chefs Alain en Olivier.
  • Met een 100% Franse knowhow creëert Savor & Sens smaakmakers zoals olijfolie en mosterd die elk een unieke smaakbeleving bieden – even kleurrijk als smaakvol.
  • Uit Galicië brengt Ramon Peñavis in blikjes’ van absolute topkwaliteit: zorgvuldig geselecteerde zeeproducten, authentieke recepten en een elegante presentatie.
  • Verder reizen we naar de tropen met Codjia Exotic, waar Jean-Marie je laat proeven van uitzonderlijke exotische vruchten – een hap en je bent vertrokken.

Vrijdag 17 & zaterdag 18 oktober 2025

  • Dit weekend staat The Tasty Club in het teken van de verfijnde patisserie van Maurine Géron, die ons eerder al verleidde met haar onweerstaanbare cookies.
  • Met Riz & Co ontdek je het beste van de Koreaanse keuken: natuurlijke, premiumproducten die je nieuwe smaken aan je gerechten laten toevoegen. (enkel op zaterdag)
  • De Zwitserse chocolatiers Orfève, François-Xavier Mousin en Caroline Buechler, werken met zeldzame cacaobonen uit Zuid-Amerika en Madagaskar en creëren er smaakvolle juweeltjes van.
  • Op zijn Domaine de Léos haalt Franse zanger Patrick Bruel het beste uit zijn olijfbomen: heerlijke olijfolie, confits en confituren vol Provençaalse zon. (enkel op zaterdag)
  • Sterrenchef Christophe Hardiquest viel voor de prestigieuze olijfolie van het Domaine de la Sénancole (Lubéron), pure terroirrespect in drie varianten: van zacht tot pittig. (enkel op zaterdag). (enkel op zaterdag)
  • Al meer dans 35 jaar is Sodial gespecialiseerd in het voorbereiden op ambachtelijke manier van gerookte zalm van superieure kwaliteit. (enkel op zaterdag)
  • De Brusselse Brasserie Witloof brengt creatieve en moderne craftbieren, steeds met focus op smaak en kwaliteit. (enkel op zaterdag)

Vrijdag 24 & zaterdag 25 oktober 2025

  • Naarmate Halloween nadert, staan pompoenen en andere herfstlekkernijen centraal tijdens dit laatste Tasty Club-weekend van oktober.
  • Sauzen zijn voor Belgen een serieuze zaak. Met Natura en Bister herontdek je de klassiekers – ketchup, mayonaise, cocktail, béarnaise en natuurlijk andalouse – stuk voor stuk culinaire iconen van de Belgische keuken. Ontdek ook hun vegetarische spreads, onweerstaanbaar lekker op een toastje.
  • Zin in een pita, Libanees brood of glutenvrije variant maar geen tijd om zelf te bakken? Ontdek de handige ‘sous-vide’-broden van Origami, Terra Sana en Schnitzer. (enkel op zaterdag)
  • Al meer dan 40 jaar produceert Daniel Cloos in zijn Ferme du Gros Chêne kazen gemaakt o.b.v. rauwe koe- of schapenmale afkomstig van Waalse boerderijen. Ontdek hun laatste creaties, ware bommetjes vol mel en smaak. (enkel op zaterdag)
  • Al jarenlang zijn de gerookte palingen van Kalios een vaste waarde bij Rob De vissen danken hun stevigheid en volle smaak aan het stromende water van de Griekse Acheloös-rivier.  (enkel op zaterdag)

Vrijdag 31 oktober 2025

  • Voor Halloween hebben onze teams magische brouwsels voorbereid – heksenketels vol toverdrank en andere verrassingen voor een heerlijk griezelige avond.
  • Met Dzjing proef je de kracht van Surinaamse gember. Geïnspireerd door het drankje dat Jeffrey’s vader hem vroeger maakte, creëerde hij drie varianten: met gember, limoen en een vleugje avontuurlijke kruiden. (enkel op zaterdag)


WIJNPROEVERIJEN BIJ ROB THE CELLAR (elke zaterdag)