Een maman is een... tovenaar:

met een magische kus, laat ze tranen verdwijnen;

met haar zesde zintuig, raadt ze al onze geheimen;

met een kopje thee, een koekje of ons lievelingsgerecht, tovert ze een glimlach op ons gezicht;

ondanks haar drukke agenda, vindt ze altijd tijd voor iedereen.


Daarom hebben onze teams besloten om haar dit jaar extra in de watten te leggen met een paar goocheltrucs.

Onze keldermeester toverde uit zijn hoed  een prachtige bloemrijke fles Deutz Sakura rosé champagne (beperkte oplage).
In het Japans verwijst Sakura naar de jaarlijkse kersenbloesem.  Om de lente te vieren heeft Deutz deze limited edition versie van zijn Brut Rosé gecreëerd. Deze champagne - uitsluitend gemaakt van Pinot Noir druiven uit de Montagne de Reims (80%) en de Vallée de la Marne (20%) - heeft aroma’s aroma’s die doen denken aan kersen, bramen, granaatappels en rode bessen en met in de afdronk verse aardbeien en frambozen.

● Uit hun mouwen tovert ons kruideniersteam een hartenkoninging: een prachtige mand gevuld met lekkernijen. 

Onze product- en afdelingsmanagers Kathy en Geoffrey hebben zorgvuldig zoete en hartige lekkernijen geselecteerd om jouw mama van plezier te laten smelten. Voor een heel persoonlijke verrassing kan je er ook voor kiezen een mand zelf te laten samenstellen met de favoriete producten van jouw moeder.

Uit haar magische zakdoek laat onze bloemist de meest kleurrijke boeketjes tevoorschijn komen.

● En als hoogtepunt van deze magische dag gebruiken onze patissiers hun toverstok om een waar kunstwerkje vol smaken op tafel te toveren.
- De Gentse goochelaar Joost Arijs tovert dit jaar een dessert o.b.v. zanddeeg, vanillemousse, aardbeiencoulis, vanilleroom, amandelkoekje en Gariguette-aardbeien (33€ - 5 personen - enkel beschikbaar op 7 en 8 mei).
- Tovenaar Ducobu stelt zijn "Sunrise"-taart voor met een vanille-amandelkoekje, een mousse van bloedsinaasappel, een gelei van aardbeien en sinaasappels, een aardbeienmousse, een charlotte biscuit en Bretoens zandkoekje (36€ - 6 personen).
- En voor de tovenaars in spe hebben de grote Pierre Marcolini, Marc Ducobu en Mary Chocolatier magische chocoladedoosjes samengesteld om hun mama’s te verrassen.