Door te surfen op deze site aanvaardt u het gebruik van cookies. Cookies zijn tekstbestandjes die opgeslagen worden in uw browser en die uw surfervaring op deze site aangenamer maken. Meer weten.

Geroosterde seizoensgroenten en pittige yoghurtdip
Ingrediënten (voor 4 personen)
- 1 bloemkool (of andere seizoensgroenten)
- 200 g Griekse yoghurt
- Het sap van 1 citroen
- Zout
- Peper
- Gemalen komijn
- 5 takjes koriander
- 1 dl olijfolie
Bereiding
- Spoel de groenten en snij ze in stukken.
- Spreid ze uit op een bakplaat en bestrijk ze met olijfolie. Breng op smaak met peper en zout.
- Bak 20 minuten in de oven op 170 °C.
- Meng in een kom de Griekse yoghurt, het citroensap, zout, peper, de komijn en de fijngehakte koriander.
Smakelijk!
Artikelen die u kunnen interesseren
Recente artikelen
tags
- wijn
- recept
- winkel
- vin
- degustatie
- whisky
- spirits
- bier
- woluwe
- vlees
- vis
- whisky academy
- wijnkelder
- groenten en fruit
- zuivel
- kaas
- magasin
- the gourmets' magazine
- gevogelte
- kookatelier
- recette
- kreeft
- voorgerecht
- belgisch
- 2belgianfoodies
- boisson
- desserts
- vin rouges
- gin
- sake
- aperitief
- dessert
- simmental
- lunch
- charcuterie
- the original wine box by rob
- cuisine gantoise
- seizoen
- wild
- eend
- kleine producenten
- zalm
- cupcakes
- pasta
- peper
- drank
- spirit box selected by rob
- tasting
- tomaten
- japan