Ben je nog op zoek naar het perfecte moederdaggeschenk? Om je te helpen, hebben wij alvast een lijst met ideeën samengesteld.

Houdt je mama van ...

  • Reizen, exotische smaken en zoete lekkernijen? Dan hoef je niet verder te zoeken: het topproduct van het merk Pralus vinkt al deze vakjes aan! De « Tropische Piramide met 10 Variëteiten » is een selectie van de tien beste chocoladesoorten ter wereld. Deze chocoladetabletten van 50 g zijn gemaakt van cacaobonen uit Papoea-Nieuw-Guinea, Indonesië, Sao Tomé, Trinidad, Venezuela, Tanzania, Ghana, Madagaskar, Colombia en Ecuador. Om van te smelten!

  • Energie, warmte en drankjes die een boost geven? Dan is deze groene thee uit China perfect voor je moeder! Geparfumeerd, tonisch, met stukjes vanille, zonder bitterheid ... Wat kun je nog meer wensen? En het doosje beeldt mooi uit hoeveel je van je liefste mama houdt. Tip: de ideale infusietijd is 4 minuten.

tarte fête des mères rouge et blanche avec des paquerettes en sucre
  • Subtiele aroma's, traditie en elegantie? De zachte zepen van Savonneries de Bruxellesstrelen zelfs het gevoeligste reukorgaan. Met gember en limoen of sinaasappel en grapefruit: deze zepen zijn verrijkt met sheaboter, amandelolie en glycerine om je mama te verwennen met een luxueuze, hydraterende douche of dito bad. De producten van Les Savonneries de Bruxelles zijn trouwens 100% 'Made in Belgium' en niet getest op dieren!

  • Gezellige momenten met een lekker flesje bubbels erbij?De sprankelende roséwijn Cerdon is een cru uit de Bugey die je moeder vanaf de eerste slok verleidt. Het heeft een laag alcoholpercentage (7,5% vol) en wordt op een eeuwenoude methode bereid met gamay en poulsard. Door zijn toetsen van rood fruit (framboos, kers en aardbei) valt deze wijn erg in de smaak bij vrouwen. In de mond heeft hij een aangenaam lange, licht zure smaak waarin de aanwezige suikers goed tot uiting komen. Houdt je mama meer van andere soorten wijn? Dan geven onze keldermeesters je met plezier advies!

  • - Ontdekkingen, verwennerijen en een mix van verrassingen? Ga dan voor een van onze geschenkmanden. Opteer voor één van onze toppers, zoals de geschenkmand 'Lekker met z'n tweetjes', of kies zelf de producten die je moeder het lekkerst vindt!
  • Je kunt ook kiezen voor een envelopje met een Gourmets' Gift Card Rob, zodat je moeder zelf haar favoriete producten in de winkel of de wijnkelder kan uitkiezen.
Houdt je moeder van de verfijnde keuken? Je ontdekt tal van andere geschenken in onze e-shop en onze winkel. Vraag gerust raad aan het winkelteam van Rob!

Ga je op zondag 12 mei langs bij je moeder? Verras haar dan met een speciale taart, gemaakt door een gerenommeerde Belgische banketbakker. Op zaterdag 11 mei vind je in onze banketbakkerijafdeling een unieke selectie voor Moederdag.



Het team van Rob wenst alle mama's alvast een fijne Moederdag!