Rob biedt de fijnproevers een uitgebreid assortiment gerechten met verfijnde smaken aan.  Onze chefs kiezen de producten met zorg uit en bereiden de recepten nauwgezet. Zo leveren we telkens weer de topkwaliteit waar we om bekendstaan.


fourchette crevette

Industriële bereidingen? Nee, bedankt!

Onze keuken bevindt zich boven onze winkel in Woluwe.  Met de jaren is ze flink groter geworden en uitgerust met de allerbeste technieken om de topproducten uit de winkel alle eer aan te doen. Maar we maken er nog steeds onze gerechten op artisanale wijze klaar. Daarvoor grijpen we terug naar verfijnde, traditionele recepten met:

  • ingrediënten van topkwaliteit uit onze winkel;
  • zoveel mogelijk lokale seizoensproducten;
  • ultraverse producten, zodat we geen bewaarmiddelen moeten gebruiken;
  • de ideale bereidingstijden;
  • een evenwichtige kruiding.

Proeft u soms een verschil wanneer u van uw lievelingsgerecht geniet? Dat is perfect normaal en toont aan dat we niet volgens industriële criteria werken ... Net zoals u wanneer u zelf kookt, lekker thuis. 

Echte chef-koks achter het fornuis, mét een luisterend oor

Chef-kok of dirigent?  Allebei!  Alain Bergen en Geert Erard hebben allebei al een mooi gastronomisch parcours afgelegd en staan nu aan het roer van een zevenkoppig team.

Elke dag opnieuw willen ze hun passie, hun inspiratie en hun kennis delen.  Ze leggen elk recept tot in de kleinste details vast en zorgen ervoor dat hun teams het perfect uitvoeren.

Bovendien schaven ze hun bereidingen voortdurend bij aan de hand van de feedback van de klanten. En ook ons Degustatiecomité, dat de producten in de winkel regelmatig test, draagt zijn steentje bij.

plats préparésVoor alle smaken, wensen en trends

Elke week worden er zo'n twintig verschillende gerechten klaargemaakt.  In dit uitgebreide assortiment koude en warme, verfijnde en eenvoudige hoofd- en bijgerechten staat gastronomie steeds centraal! 

Zo vindt u steeds enkele bekende klassiekers terug in onze toonbanken, zoals:

  • paling in het groen;
  • vol-au-vent;
  • kalfsragout met groenten;
  • op lage temperatuur gegaarde kabeljauwrug. 

Tijdens het seizoen kunt u genieten van:

  • asperges 'à la flamande';
  • gamba's met gremolata klaar om te grillen;
  • wildbereidingen (hinderagout, hazenbout op grootmoeders wijze, hazenrug harlekijn ...).

Vegetariërs kunnen dan weer smullen van:

  • tagliatelle met morieljes;
  • truffelrisotto (met zomer- of wintertruffels naargelang het seizoen);
  • ravioli met gerookte aubergine. 

Bent u op zoek naar lactosevrije gerechten? Vraag er dan zeker naar aan ons personeel !

Gerechten thuis laten leveren of meenemen uit de winkel

Sommige 'Created by Rob' gerechten kunt u ook in onze e-shop bestellen en overal in België laten leveren.

« Created by Rob » gerechten

Maar het grootste aanbod vindt u uiteraard in onze winkel!  We verkopen onze huisbereide gerechten per portie of in grotere hoeveelheden (per gewicht).  Om onze klanten nog sneller te helpen, zijn sommige gerechten ook met zelfbediening verkrijgbaar. 

Ontdek ook onze gerechten van de week. Die maken we elke maandagochtend bekend op onze website.

Gerechten van de week