Door te surfen op deze site aanvaardt u het gebruik van cookies. Cookies zijn tekstbestandjes die opgeslagen worden in uw browser en die uw surfervaring op deze site aangenamer maken. Meer weten.

Lamsboutje met tuinbonen
12 Mar 2018
Ingrediënten (voor 2 personen):
- Lamsbout - 4 x 200 g
- Lamsfond Belfond - 3 dl
- Crème fraîche - 1 dl
- Tuinbonen - 500 g
- Bonenkruid - 3 takjes
- Gratin dauphinois Rob - 1 portie
- Geklaarde boter - 3 el
- Peper en zout uit de molen
Bereiding:
- Kleur de lamsbout aan alle zijden in een pan op hoog vuur met geklaarde boter. Zet 1 uur in de oven op 65 °C.
- Blancheer de tuinbonen en pel ze daarna.
- Verhit de crème fraîche met het bonenkruid. Voeg de tuinbonen toe en kruid het geheel.
- Serveer de lamsbout in plakjes met gratin dauphinois, tuinbonen en vooraf opgewarmde lamsfond.
TIP VAN ONZE KELDERMEESTERS
Domaine Turner-Pageot « Carmina Major » Languedoc 2013 - 75 cl
Artikelen die u kunnen interesseren
Recente artikelen
tags
- wijn
- recept
- winkel
- vin
- degustatie
- whisky
- spirits
- bier
- woluwe
- vlees
- vis
- whisky academy
- wijnkelder
- groenten en fruit
- zuivel
- kaas
- the gourmets' magazine
- gevogelte
- magasin
- kookatelier
- kreeft
- belgisch
- voorgerecht
- aperitief
- boisson
- desserts
- vin rouges
- sake
- gin
- dessert
- 2belgianfoodies
- simmental
- the original wine box by rob
- kleine producenten
- lunch
- charcuterie
- cuisine gantoise
- seizoen
- wild
- eend
- zalm
- cupcakes
- pasta
- traiteur
- fruit
- peper
- drank
- spirit box selected by rob
- tomaten
- tasting