Zondag 12 juni is het Vaderdag! Onze producthoofden halen alles uit de kast om alle vaders blij te maken.


The Original Wine Box by Rob, 89,95€.

Coucougnettes van Francis Miot : Tovert de naam van deze artisanale zoetigheden al een lach op uw gezicht? Ons doen deze snoepjes, die werden gemaakt ter ere van de Franse koning Henri IV, denken aan de uitdrukking 'faire une coucougne', wat zoveel betekent als knuffelen, vleien... Een coucougnette is een gegrilde amandel in een jasje van pure chocolade, met de hand gerold in amandelspijs die op smaak is gebracht met framboos, gember en armagnac. Ideaal dus om uw vader mee te 'vertroetelen'. Coucougnettes, Francis Miot, 9,65€.

1, 2, 3 exclusieve wijnen : Weet u niet precies welke fles uw vader zal bekoren? Vertrouw dan op onze keldermeester. Hij stelde een exclusieve box samen met 3 topwijnen die bij zowel liefhebbers als experts in de smaak zullen vallen. Ga eens de originele toer op met deze champagne, witte wijn en rode wijn van minder bekende druivenrassen of uit verrassende wijnstreken. The Original Wine Box by Rob, 89,95€.

De versierde taarten van Ducobu : Na de mama’s is het nu de beurt om de papa's te verwennen. Speciaal voor de gelegenheid ontworp Ducobu een prachtig chocolade pronkstuk als kers op de taart van zijn verschillende creaties (Cappuccino, Casse-noisette, Equateur...). Bestel alvast jouw taart, er is slechts een beperkte voorraad beschikbaar. Taarten van Ducobu, vanaf 28€ / 6 personen.

Spiced Jamaican rum van Maison Ferrand : Deze 'spiced rum' is gemaakt van Jamaicaanse rum van 5 tot 10 jaar oud. Natuurlijke specerijen geven deze godendrank een zoete toets van vanille en kokosnoot. Gember zorgt dan weer voor een frisse finishing touch. Voor het bottelen rijpte de blend nog een paar maanden in eiken- of sherryvaten, met een complex aroma als resultaat. Jamaicaanse rum, Plantation Canerock, 44,90€.

Chocoladesets van Villars : Chocoladerepen die de intensiteit van pure chocolade combineren met het typische karakter van sterkedrank, met een unieke smaak als resultaat. Kies voor rum uit Barbados met toetsen van peer, ananas en vanille, Schotse whisky met een rooksmaak, een zweem van turf en houtachtige accenten, of gin uit Bretagne met subtiele, kruidige aroma's. Pure chocolade 'Autour du monde', Villars, 4,40€

Vaderdagtaart, Joost Arijs, 5 personen, 35,90€.

Wakker worden met Pralus : Een café au lait, zwarte arabicakoffie, zwarte mokka... maar dan om in te bijten. Dat zijn de repen van de meester-chocolatier François Pralus. Ze hebben dezelfde textuur en krachtige smaak als chocolade, maar dan zonder ook maar één gram cacao erin! Voor papa's die een heerlijke opkikker kunnen gebruiken. Carré de Café, Pralus, 5,95€.

Genieten van chocolade dankzij Joost Arijs : De Gentse patissier en chocolatier Joost Arijs bedacht voor deze gelegenheid een chocoladetaart op basis van melkchocolademousse met 40% cacao, een romige vulling met sinaasappel, kumquat, een chocoladebiscuit, een crumble van chocolade en hazelnoot, en een sinaasappelcoulis. Deze exclusieve lekkernij zal enkel beschikbaar zijn op zaterdag 11 juni, in beperkte hoeveelheden. Wees er snel bij of bestel nu al jouw Vaderdagtaart. Vaderdagtaart, Joost Arijs, 5 personen, 35,90€.

De hoppige selectie van Rob : Blond of bruin, een blikje of een flesje, zurig of bitter, Belgisch of van ergens anders... Verras uw vader met deze 9 bieren, speciaal geselecteerd door onze keldermeesters en verpakt in een prachtige doos. Ideaal voor een heerlijke degustatie. Bierset Rob The Cellar, € 29,95.

De Pâtisserie geschenkmand : Ons team "Brood- en banketbakkerij" koos hun favoriete lekkernijen om jouw papa in de watten te leggen. De pâtisserie geschenkmand by Rob, 60€.

 

Acties waar alle papa's blij van worden

Spirits in the Cellar : Een lekker digestief voor papa? In onze rekken vindt u een selectie van zowat 30 sterkedranken voor verwenprijzen, van absolute klassiekers tot interessante nieuwigheden. Verkrijgbaar van 16 mei tot en met 13 juni 2022.

Wijntjes voor onder vrienden : Houdt uw vader van een feestje met vrienden? Dat treft, want onze keldermeesters hebben hun favoriete wijnen uitgekozen. Van 30 mei tot en met 4 juli 2022 haalt u die voor verwenprijzen in huis.

 


Op zoek naar nog meer ideeën voor Vaderdag? Neem dan een kijkje in onze winkel of onze e-shop!