Door te surfen op deze site aanvaardt u het gebruik van cookies. Cookies zijn tekstbestandjes die opgeslagen worden in uw browser en die uw surfervaring op deze site aangenamer maken. Meer weten.

Variëren, met tomaat en mozzarella
Nos comptoirs fruits et légumes, crémerie et épicerie vous invitent à revisiter la tomate mozzarella en passant par l’Italie, la France,
l’Espagne et aussi la Belgique. Cet été, jouons avec les saveurs, les textures et les couleurs dans l’assiette pour faire de chaque bouchée une découverte gustative et explosive !
Les mozzarellas
GEROOKTE BURRATINA VAN ARTIGIANA
Een kleine mozzarella burrata die niet meer dan 40 minuten in een rookkamer heeft gelegen om de zachte textuur optimaal te behouden.
GEROOKTE SCAMORZINE VAN ARTIGIANA
Een kleine mozzarella die ambachtelijk gerookt is en ongeveer 15 dagen lang gerijpt is, met een gele korst en halfzachte textuur
MOZZARELLA DI BUFFALA VAN PAOLELLA
Een handgemaakte AOC-kaas met verse melk van buffels die in de openlucht leven. Deze kaas herkent u aan zijn romige, zachte smaak.
STRACCIATELLA DI BURRATA van de bioboerderij Querceta
Een bol mozzarella burrata die in dunne vezels is getrokken en gemengd is met een zachte, frisse room.
MOZZARELLA TRECCIA van de bioboerderij Querceta
Deze gevlochten mozzarella boordevol smaak is een feest voor de smaakpapillen ... en voor het oog!
TOMATEN EN AROMATEN
TOMATEN
- Coeur de boeuf: een grote, sappige en erg smakelijke rode tomaat.
- Green zebra: een kleine, stevige en licht zure groene tomaat.
- Ananas: een zoete, vlezige gele tomaat.
- Gemengde kerstomaatjes: deze gekleurde tomaatjes met verschillende smaken en vormen zijn een echt feest, zeker als ze rechtstreeks van de stadsboerderij BIGH in Anderlecht komen. Van een korte keten gesproken!
BASILICUM
Onmisbaar bij tomaat-mozzarella: ontdek de verschillende soorten hier!
OLIJFOLIËN EN SPECERIJEN
OLIJFOLIE
Bij gerookte burrata:
- Extra vierge olijfolie Talea van Le Amantine. Een intense, subtiele smaak.
Bij mozzarella of stracciatella:
- Bio extra vierge olijfolie DOP ‘Primo’ van Frantoi Cutrera: Een fruitige smaak.
- Siciliaanse olijfolie met basilicum van Frantoi Cutrera: Een delicate basilicumsmaak.
- Extra vierge olijfolie AOC L’Or de Taurenne van Château de Taurenne: Een intens fruitige smaak.
- Op eikenhout gerookte arbequina-olijfolie Castillo de Canena: Een subtiele gerookte smaak.
SPECERIJEN VAN COMPTOIR DES ÉPICES
- Peper ‘Cacio e Pepe’ (in een molen) : Exclusief bij Rob in samenwerking met Comptoir des Épices .
- Zoutvlokken uit Maldon : Een zout uit het Engelse Essex dat zelfs vochtig krokant blijft.