Nos comptoirs fruits et légumes, crémerie et épicerie vous invitent à revisiter la tomate mozzarella en passant par l’Italie, la France,
l’Espagne et aussi la Belgique. Cet été, jouons avec les saveurs, les textures et les couleurs dans l’assiette pour faire de chaque bouchée une découverte gustative et explosive !


Les mozzarellas

GEROOKTE BURRATINA VAN ARTIGIANA
Een kleine mozzarella burrata die niet meer dan 40 minuten in een rookkamer heeft gelegen om de zachte textuur optimaal te behouden.

GEROOKTE SCAMORZINE VAN ARTIGIANA
Een kleine mozzarella die ambachtelijk gerookt is en ongeveer 15 dagen lang gerijpt is, met een gele korst en halfzachte textuur

MOZZARELLA DI BUFFALA VAN PAOLELLA
Een handgemaakte AOC-kaas met verse melk van buffels die in de openlucht leven. Deze kaas herkent u aan zijn romige, zachte smaak.

STRACCIATELLA DI BURRATA van de bioboerderij Querceta
Een bol mozzarella burrata die in dunne vezels is getrokken en gemengd is met een zachte, frisse room.

MOZZARELLA TRECCIA van de bioboerderij Querceta
Deze gevlochten mozzarella boordevol smaak is een feest voor de smaakpapillen ... en voor het oog!

TOMATEN EN AROMATEN

TOMATEN
- Coeur de boeuf: een grote, sappige en erg smakelijke rode tomaat.
- Green zebra: een kleine, stevige en licht zure groene tomaat.
- Ananas: een zoete, vlezige gele tomaat.
- Gemengde kerstomaatjes: deze gekleurde tomaatjes met verschillende smaken en vormen zijn een echt feest, zeker als ze rechtstreeks van de stadsboerderij BIGH in Anderlecht komen. Van een korte keten gesproken!

BASILICUM
Onmisbaar bij tomaat-mozzarella: ontdek de verschillende soorten hier!

OLIJFOLIËN EN SPECERIJEN

OLIJFOLIE

Bij gerookte burrata:

  • Extra vierge olijfolie Talea van Le Amantine. Een intense, subtiele smaak.

Bij mozzarella of stracciatella:

SPECERIJEN VAN COMPTOIR DES ÉPICES