Door te surfen op deze site aanvaardt u het gebruik van cookies. Cookies zijn tekstbestandjes die opgeslagen worden in uw browser en die uw surfervaring op deze site aangenamer maken. Meer weten.
Zeebaars en goudbrasem - biologisch gekweekt
06 Mar 2018
Categorieën:
Inspiratie
---
Een schitterende korst, wit vlees dat zijn stevigheid behoudt bij de bereiding, een delicate en zachte textuur, een subtiel gejodeerde smaak ... Dat is wat de vissen van OSO®, gekweekt in de Golf van Korinthe, zo uniek maakt. In het diepe, heldere en onvervuilde water beschikken de vissen over alle ruimte, waardoor de dieren een veel betere levenskwaliteit hebben.
Hun voedsel bevat geen ggo’s of diermeel van landdieren, zodat het zo dicht mogelijk aanleunt bij hun natuurlijke voeding.
Het kleine formaat van de vissen die op deze unieke locatie worden gekweekt (300 tot 400 g) is ideaal voor één persoon. Ze zijn heerlijk als u ze in hun geheel in de oven klaarmaakt, maar ook als filet in de pan, gestoomd of in een papillot.
---