Sinds 2 jaar, hebben we een traject gestart om het gebruik van niet recycleerbare verpakkingen te verminderen. We hebben ons de vraag gesteld: hoe kunnen we schaaltjes van aluminium, plastic potten en de papieren verpakkingen die onvermijdelijk bij de verse producten op onze afdelingen horen, zoveel mogelijk wegwerken?


Daarom hebben we in 2019 volgende initiatieven gestart:

  • de plastic kaasschaaltjes werden vervangen door recycleerbare kartonnen schaaltjes;
  • de schalen voor de kant-en-klare Rob maaltijden werden vervangen door een kartonnen versie waarvan het plastic folie afgehaald kan worden;
  • het verpakkingspapier voor verse producten zoals vis, vlees, kaas en charcuterie is nu voorzien van een plastic folie dat gemakkelijk gescheiden kan worden van het papier.

Wilt u, net als wij, iets doen aan onze manier van consumeren? Volg dan in ons spoor!

Kom naar de winkel met uw eigen potten of verpakkingen, of koop ze bij ons. Bij Rob vindt u namelijk glazen potten met een hermetisch afsluitbaar deksel (beschikbaar in 3 formaten) evenals brood-, fruit- en groentezaken van katoen. Ze zijn beschikbaar bij de verschillende toonbanken en aan het onthaal van de winkel. 

Onze teams vullen uw potten zorgvuldig met kaascharcuterievlees of visdesserts en alle andere gerechten en verse ingrediënten uit onze verschillende afdelingen. Uiteraard tellen we het gewicht van uw pot niet mee wanneer uw aankopen de weegschaal op gaan!

Om de overgang vlot te laten verlopen, blijven we ondertussen de klassieke verpakkingen aanbieden. Want bij Rob geniet u altijd van een all-in service!


KOOP ZE BIJ ONS!

Beschikbaar op onze afdelingen en aan het onthaal.