Door te surfen op deze site aanvaardt u het gebruik van cookies. Cookies zijn tekstbestandjes die opgeslagen worden in uw browser en die uw surfervaring op deze site aangenamer maken. Meer weten.

Carpaccio van zuigkalf, pistachenoten en mimolette
Ingrediënten (voor 4 personen):
- Kalfscarpaccio - 4x60 g
(uit de filet d’Anvers van het kalf) - Mimolette van de Opaalkust - 40 g
- Pesto met pistachenoten van Frantoi Cutrera - 2 càs
- Vinaigrette - 40 g olijfolie en 1/2 limoen
- Mengeling van jonge scheutjes
- Waterkers
- Lange peper
- Zeezout
Bereiding:
- Pers de limoen en meng het sap met de olijfolie en de pesto.
- Schik de mengeling mooi op de borden en leg er de kalfscarpaccio op.
- Voeg de mimolettekrullen toe en werk af met jonge scheutjes en waterkers.
- Breng op smaak met gemalen lange peper en zeezout.
Smakelijk!
Artikelen die u kunnen interesseren
Recente artikelen
tags
- wijn
- recept
- winkel
- vin
- degustatie
- whisky
- spirits
- bier
- woluwe
- vlees
- vis
- whisky academy
- wijnkelder
- groenten en fruit
- zuivel
- kaas
- the gourmets' magazine
- gevogelte
- magasin
- kookatelier
- kreeft
- belgisch
- voorgerecht
- aperitief
- boisson
- desserts
- vin rouges
- sake
- gin
- dessert
- 2belgianfoodies
- simmental
- the original wine box by rob
- kleine producenten
- lunch
- charcuterie
- cuisine gantoise
- seizoen
- wild
- eend
- zalm
- cupcakes
- pasta
- traiteur
- fruit
- peper
- drank
- spirit box selected by rob
- tomaten
- tasting