Door te surfen op deze site aanvaardt u het gebruik van cookies. Cookies zijn tekstbestandjes die opgeslagen worden in uw browser en die uw surfervaring op deze site aangenamer maken. Meer weten.

Tzatziki recept
Ingrediënten :
- 400 g Griekse yoghurt
- 1 geraspte komkommer, met grof zeezout om het vocht eruit te onttrekken
- 6 el olijfolie
- 2 verse knoflookteentjes
- 1 el fijngehakte munt
- 1 el fijngehakte dille
- 1 tot 2 el limoensap
- Zout
- Peper
- Meng alles!
Hoe te degusteren:
- Bij het aperitief met een pitabroodje, soepstengels en in staafjes gesneden groenten (wortel, komkommer, paprika ...).
- Als saus bij een gevuld pitabroodje of een vleesbrochette op de barbecue.
- Op een dikke snede van ons herbakken brood.
- - Voor de echte fijnproevers: gewoon met een lepel!
Smakelijk!
Artikelen die u kunnen interesseren
Recente artikelen
tags
- wijn
- recept
- winkel
- vin
- degustatie
- whisky
- spirits
- bier
- woluwe
- vlees
- vis
- whisky academy
- wijnkelder
- groenten en fruit
- zuivel
- kaas
- magasin
- the gourmets' magazine
- gevogelte
- kookatelier
- recette
- kreeft
- voorgerecht
- belgisch
- 2belgianfoodies
- boisson
- desserts
- vin rouges
- gin
- sake
- aperitief
- dessert
- simmental
- lunch
- charcuterie
- the original wine box by rob
- cuisine gantoise
- seizoen
- wild
- eend
- kleine producenten
- zalm
- cupcakes
- pasta
- peper
- drank
- spirit box selected by rob
- tasting
- tomaten
- japan