Haal uw geruite deken alvast boven, want het seizoen voor gezellige picknicks met een lekker, verfrissend biertje is aangebroken. Als dat biertje gebrouwen is door een expert én gemakkelijk mee te nemen is, kan de picknick niet meer stuk! Onze specialist David François heeft precies gevonden wat u nodig hebt: de bieren van de brouwerij Siren vlak bij Londen …

De blikjes bier van Siren

De Britse brouwerij Siren biedt ambachtelijke topbieren aan in stijlvolle, moderne en kleurrijke blikjes. Oprichter Darron Anley is al sinds zijn kindertijd gefascineerd door sirenen, de mythologische wezens die zeelieden betoverden met hun onwereldse gezangen. En dat is ook hoe de brouwer zijn bieren ziet: gewoonweg betoverend!  Het geheim achter de magie van deze brouwsels is een complexe mengeling van vier ingrediënten.

Meermaals bekroonde bieren

Deze avontuurlijke brouwer neemt voor zijn originele creaties alleen genoegen met grondstoffen van de allerbeste kwaliteit. Met zijn interessante, verrassende smaken wil hij slechts één doel bereiken: zo veel mogelijk mensen bekoren! Elk bier is origineel, maar toch zijn de smaken nooit te extreem. Het vaste assortiment bestaat uit zes bieren en wordt regelmatig aangevuld met tijdelijke creaties die slechts één seizoen lang beschikbaar zijn.

De originaliteit die Siren aan de dag legt, heeft hen al meerdere prijzen opgeleverd. De brouwerij is zelfs de trotse drager van de titel 'Beste Engelse brouwerij van het moment'.

De aroma’s en frisheid van het bier blijven het best bewaard in een blikje, maar toch raden we u aan het bier in een glas te schenken. Cheers!