Patrice en Philippe Marchand zijn broers. Het is dus geen toeval dat ze hun passie voor uitzonderlijke kazen met elkaar gemeen hebben. Kaas zit hen in de genen: op basis van enkele goed bewaarde familiegeheimen creëren ze kazen van de bovenste plank! Bij Rob vindt u bijna 30 kazen die de broers Marchand hebben geaffineerd. Deze gemarmerde kaas is gemaakt van gepasteuriseerde schapenmelk en heeft een soepele, zachte textuur. Proef hem op een sneetje van ons traditionele stokbrood of meergranenbrood, eventueel met een beetje confituur van zwarte kersen van L’Épicurien.


Hieronder 2 prachtvoorbeelden van hun creaties.

Berger bleu 

Deze gemarmerde kaas is gemaakt van gepasteuriseerde schapenmelk en heeft een soepele, zachte textuur. Proef hem op een sneetje van ons traditionele stokbrood of meergranenbrood, eventueel met een beetje confituur van zwarte kersen van L’Épicurien.

Claousou

Deze zachte kaas met een bloemige korst heeft een soepele, romige textuur. De verfijnde smaken van rauwe schapenmelk mengen zich harmonieus met het houtaroma van de band die hem omringt. Geniet van deze kaas op een dikke snede van ons herbakken brood. Hij is ook ideaal om warme gerechten mee te bereiden.