Door te surfen op deze site aanvaardt u het gebruik van cookies. Cookies zijn tekstbestandjes die opgeslagen worden in uw browser en die uw surfervaring op deze site aangenamer maken. Meer weten.

Iedereen smelt voor het ijs van Peter & Lila
Achter de naam Peter & Lila schuilt eerst het verhaal van een vader en zijn dochter die in hun atelier van Ronquières de principes van de slow food-filosofie volgen: good, clean en fair (lekker, met respect voor de natuur en verkrijgbaar voor een eerlijke prijs). Vandaag de dag doet broer Thibault mee aan het avontuur met Lila om de traditie van hun vader verder te zetten en samen smaakvol roomijs en sorbet met seizoensingrediënten te maken.
Het geheim van hun succes? Passie voor het vak, kwaliteitsvolle ingrediënten van voornamelijk lokale producenten en minder suiker in hun recepten.
Al 4 jaar vindt u bij Rob een uitgebreid assortiment van hun ambachtelijk roomijs: met viooltjes, mascarpone-kersenkonfijt, schuim van fior di latte met frambozenstukjes, soja met vanille ... Bij de sorbets ontdekt u zomerse smaken zoals mango-bloedsinaasappel-steranijs of perzik
TIPS: Was het deksel van de doos na het openen af en droog het af om te voorkomen dat uw roomijs kristalliseert. Of leg plastic folierechtstreeks op het sorbet of roomijs voor u het deksel weer op de doos klikt. |