Door te surfen op deze site aanvaardt u het gebruik van cookies. Cookies zijn tekstbestandjes die opgeslagen worden in uw browser en die uw surfervaring op deze site aangenamer maken. Meer weten.

Specerijen ontdekken: parmentier van gesmoord rundvlees met draakpeper
28 Feb 2022
INGREDIËNTEN
- 1 kg rundersudderlappen
- 1 ui
- 1 wortel
- 1 el tomatenconcentraat
- 60 g aardappelpuree
- Zout
- Draakpeper
BEREIDING
- Stoof de fijngehakte ui met het in stukken gesneden rundvlees in een noot boter.
- Voeg er de in grote stukken gesneden wortel toe, het tomatenconcentraat en een beetje water.
- Laat garen gedurende 1u30 op een zacht vuurtje.
- Kruid bij. Verdeel over de schaaltjes, voeg de puree toe en gratineer de bereiding in de oven op 180°C.
Artikelen die u kunnen interesseren
Recente artikelen
tags
- wijn
- recept
- winkel
- vin
- degustatie
- whisky
- spirits
- bier
- woluwe
- vlees
- vis
- whisky academy
- wijnkelder
- groenten en fruit
- zuivel
- kaas
- the gourmets' magazine
- gevogelte
- magasin
- kookatelier
- kreeft
- belgisch
- voorgerecht
- aperitief
- boisson
- desserts
- vin rouges
- sake
- gin
- dessert
- 2belgianfoodies
- simmental
- the original wine box by rob
- kleine producenten
- lunch
- charcuterie
- cuisine gantoise
- seizoen
- wild
- eend
- zalm
- cupcakes
- pasta
- traiteur
- fruit
- peper
- drank
- spirit box selected by rob
- tomaten
- tasting