Ingrediënten

  • 175g verse strozzapreti 
  • 2 mooie oesterzwammen
  • 6 sneetjes coppa
  • 40g truffelpecorino
  • 2 el gekaramelliseerd sesamzaad met uien en tomaten
  • 2 tl truffelolie
  • Peper en zout

Bereiding van de recept

  1. Verwarm een kookpot met water en een snufje zout voor de pasta.
  2. Was intussen de oesterzwammen en snij ze in reepjes.
  3. Warm 1 tl truffelolie op in een pan.
  4. Laat de oesterzwamreepjes in de pan slinken, samen met een snufje knoflookpoeder.
  5. Voeg de coppa toe.
  6. Kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking.
  7. Laat de pasta uitlekken en giet deze vervolgens in de pan met de oesterzwammen en coppa.
  8. Giet de rest van de truffelolie erbij en breng op smaak met peper en zout.
  9. Schik de pasta op een bord.
  10. Voeg de truffelpecorino toe.
  11. Werk af met het gekaramelliseerde sesamzaad en ... geniet!

Recept van Potimanon - www.potimanon.com