In 2021 valt 6 januari op een donderdag. Het vieruurtje staat dus reeds vast voor de kinderen na school ... en ook voor hun ouders, natuurlijk!

Bij Rob draaien de ovens op volle toeren, zodat de driekoningentaarten vanaf maandag 3 januari in de winkel liggen en iedereen zijn lekkere gebak op tijd heeft.


Nog steeds hetzelfde toprecept ...

Thierry Jourdevant en zijn team volgen naar goede gewoonte het recept voor een heerlijk zachte driekoningentaart dat zo bij onze klanten in de smaak valt! De 'Parisienne' is een taart van erg fijn bladerdeeg met roomboter, gevuld met amandelcrème die gemaakt is van zuivere, zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. De taarten worden elke dag ter plaatse in onze bakkerij gebakken en bevatten geen kunstmatige stoffen, zodat je volop van hun authentieke smaken kunt genieten. Verwarm je taart enkele minuutjes op 150 °C om haar heerlijke smaken écht tot hun recht te laten komen.

Bonenverzamelaars, zet je schrap!

Verzamel jij ook graag de boontjes van Driekoningen? Misschien vind jij dit jaar onze schattige, lekkere boon waarvan je misschien wel van zou willen smullen.


Bestel je driekoningentaart of driekoningenkaas

Bel onze afdeling! Ons producthoofd Julie Van Melle en haar teamleden zetten met plezier voor jou een driekoningentaart opzij.

Reserveer je taart via dit nummer: 02/761.01.33

Driekoningentaart voor 4 personen - € 21,50
Driekoningentaart voor 6 personen - € 29,50

  


Vier Driekoningen en bezorg iedereen in huis een spannend maar gezellig moment aan tafel. De ideale 'kroon' op een dag vol lekkers om het jaar goed in te zetten!