Vrijdag 31 januari en zaterdag 1 februari in de winkel : 

  • Lichtmis staat weer bijna voor de deur en onze banketbakkers zijn al in volle voorbereiding! Smul van deze heerlijke pannenkoeken gemaakt met verse biologische eieren van “La Ferme des Coudriers”, en gesmeerd met een heerlijke hazelnoot en honing pasta. 2 februari klinkt al gastronomisch, niet?

Zaterdag 1 februari in de winkel :

  • De carrot cake van Eat Dessert First by Laura is er weer! Gezellig met familie of onder vrienden, deze carrot cake smaakt altijd! Kom hem deze zaterdag zeker eens voorproeven. Laura verwent onze klanten tussen 10.30 uur en 14.30 uur met deze typisch Amerikaanse carrot cake!

Vrijdag 7 en zaterdag 8 februari in de winkel :

  • Ontdek op 7 en 8 februari 'l'Or de Taurenne'. Deze extra vierge olijfoliën op basis van één olijvensoort zijn gemaakt van puur natuurlijk sap.

Zaterdag 15 februari in de winkel :

  • Heb je al Valduc bier geproefd? Kom gerust een glaasje meedrinken op zaterdag 15 februari. Brouwerij Thor laat je met plezier dit bier ontdekken, dat in de rue Valduc in Oudergem het daglicht zag. Nu wordt het gebrouwen in Thorembais-Saint-Trond.

  • Het kleine familiebedrijf 'Saveurs de fruits' maakt sinds 1991 artisanale confituren en geeft je deze zaterdag met plezier een voorsmaakje. Een vruchtgehalte van 60%, een authentieke smaak ... van deze confituren krijg je nooit genoeg!