Vrijdag 31 mei en zaterdag 1 juni in onze winkel :

  • Onze zuivelspecialist en bierexpert hebben een assortiment bieren en kazen voor je samengesteld. Ontdek de perfecte combinaties tussen de kazen van Rob en de bieren van de brouwerij 'En Stoemelings'.
  • Op zaterdag 1 juni zet onze cortador de exclusieve Noir de Bigorre-ham in de kijker.

Vrijdag 7 en zaterdag 8 juni in de winkel :

Bioweek van 1 tot 9 juni!

Vrijdag 14 en zaterdag 15 juni in de winkel :

  • Droom weg naar het traditionele Spanje tijdens onze degustatie van de charcuterie van Bellota-Bellota® van het bekende beenhouwersmerk Byzance. Dit merk is dé referentie voor Iberische ham, pata negra en andere gastronomische mediterrane producten.
  • In het Baskische dorp Ciboure zijn de artisanale conservenmeesters van het merk Jean de Luz dag in, dag uit aan het werk. Ze kopen al hun vis op de vismarkt van Saint-Jean-de-Luz en toveren deze om in terrines, filets en bereide gerechten.
  • Kom bij ons Protifoie de Morue proeven! Deze kabeljauwlevers worden zo snel mogelijk ingeblikt nadat de vissen uit de koude noordelijke wateren worden opgevist. De levers worden zorgvuldig uitgekozen, gewassen en in stukjes gesneden, maar niet gerookt.
  • Op zaterdag 15 juni schotelt onze cortador je de Nebrodok-ham (+24 maanden) van Dok Dall'Ava voor. Deze ham is afkomstig van de zwarte varkens die in het Siciliaanse Nebrodigebergte worden gefokt.
  • Een Belgisch vakman laat je proeven van zijn unieke roomijs zonder toegevoegde suikers en met authentieke aroma's.

Vrijdag 21 en zaterdag 22 september in de winkel :

  • Als er iemand is die een neus heeft voor olijfolie, dan is het Danna Gallez wel. Deze dame is onvermoeibaar op zoek naar de allerbeste olijfoliën ter wereld. Op 21 en 22 juni proef je bij ons haar selectie. Misschien herken je haar olijfoliën wel: de Belgische sterrenchefs zetten ze namelijk graag op tafel.
  • Al sinds 1827 is Boissier een naam die iedere fijnproever het water in de mond doet lopen. Ken je hun geglaceerde kastanjes en snoepbonbons nog niet? Ontdek dan nu hun legendarische snoepassortiment, dat steevast verpakt is in prachtige, kleurrijke doosjes met een schattig bloemenmotief.
  • Op zaterdag 22 juni zet onze cortador de exclusieve Noir de Bigorre-ham (AOC) in de kijker.

Vrijdag 28 en zaterdag 29 juni in de winkel :

  • Dit weekend trakteren we je op een degustatie van olijfoliën van Château d'Estoublon! Zowel de klassiekers als de oliën op basis van één olijvensoort zijn van de partij.
  • Onze twee cortadors richten de schijnwerpers op de Monte Nevado Mangalica-ham (+28 maanden) en de Bellota Bellota Dehesa Extremadura.
  • Op zaterdag 29 juni stelt de brouwerij Leopold 7 je vol trots haar 3 bieren voor! 100% Belgisch, ecologisch verantwoord en gebrouwen volgens de traditie van het Luikse gehucht Marsinne. Na één glaasje ben je verkocht!