Doelstelling van dit jaar: samen gezellig rond de tafel aanschuiven en volop genieten van wat de gastronomie ons aan te bieden heeft! 

Sinds een paar weken al geven onze chefs en hun teams het beste van zichzelf om het succes van uw feestmaaltijd te verzekeren.

We hebben een aantal organisatorische aspecten aangepast zodat je volop van de feesten in relax modus kan genieten!

JE START NOOIT TE VROEG MET JOUW VOORBEREIDINGEN

Vanaf maandag 28 november kan je jouw bestelling rechtstreeks bij onze afdelingen vlees, vis, traiteur, charcuterie, zuivel, bakkerij en banketbakkerij plaatsen.

  • Charcuterie : 02/761.01.42
  • Traiteur : 02/761.01.42
  • Zuivel : 02/761.01.40
  • Visafdeling : 02/761.01.38
  • Beenhouwerij : 02/761.01.36
  • Banketbakkerij : 02/761.01.33

AANGEPASTE OPENINGSUREN VOOR DE FEESTEN

Kerstmis

Nieuwjaar

19/12 : 9-19u 26/12: 9-19u
20/12 : 9-19u 27/12: 9-19u
21/12: 9-19u 28/12: 9-19u
22/12: 9-19u 29/12: 9-19u
23/12: 9-20u 30/12: 9-20u
24/12: 8-17u 31/12: 8-17u
25/12: gesloten 01/01: gesloten

ÉÉN AFHAALPUNT VOOR AL JOUW BESTELLINGEN

Op 23, 24 en 31 december kan je al jouw bestellingen in de winkel komen afhalen, bij een ‘dedicated’ pick-up balie gelegen tussen de zuivel- en visafdeling.

Voor een vlotte organisatie, gelieve het afhalingstijdstip te respecteren. Ter plaatse zal ons team al jouw boodschappen verzamelen. 

Je hoeft alleen nog af te rekenen aan de kassa.


Namens onze teams wensen we je alvast zeer fijne feestdagen!