Door te surfen op deze site aanvaardt u het gebruik van cookies. Cookies zijn tekstbestandjes die opgeslagen worden in uw browser en die uw surfervaring op deze site aangenamer maken. Meer weten.

ONZE BESTE WENSEN AAN ALLE FIJNPROEVERS
Doelstelling van dit jaar: samen gezellig rond de tafel aanschuiven en volop genieten van wat de gastronomie ons aan te bieden heeft!
Sinds een paar weken al geven onze chefs en hun teams het beste van zichzelf om het succes van uw feestmaaltijd te verzekeren.
We hebben een aantal organisatorische aspecten aangepast zodat je volop van de feesten in relax modus kan genieten!
JE START NOOIT TE VROEG MET JOUW VOORBEREIDINGEN
Vanaf maandag 28 november kan je jouw bestelling rechtstreeks bij onze afdelingen vlees, vis, traiteur, charcuterie, zuivel, bakkerij en banketbakkerij plaatsen.
- Charcuterie : 02/761.01.42
- Traiteur : 02/761.01.42
- Zuivel : 02/761.01.40
- Visafdeling : 02/761.01.38
- Beenhouwerij : 02/761.01.36
- Banketbakkerij : 02/761.01.33
AANGEPASTE OPENINGSUREN VOOR DE FEESTEN
Kerstmis |
Nieuwjaar |
19/12 : 9-19u | 26/12: 9-19u |
20/12 : 9-19u | 27/12: 9-19u |
21/12: 9-19u | 28/12: 9-19u |
22/12: 9-19u | 29/12: 9-19u |
23/12: 9-20u | 30/12: 9-20u |
24/12: 8-17u | 31/12: 8-17u |
25/12: gesloten | 01/01: gesloten |
ÉÉN AFHAALPUNT VOOR AL JOUW BESTELLINGEN
Op 23, 24 en 31 december kan je al jouw bestellingen in de winkel komen afhalen, bij een ‘dedicated’ pick-up balie gelegen tussen de zuivel- en visafdeling.
Voor een vlotte organisatie, gelieve het afhalingstijdstip te respecteren. Ter plaatse zal ons team al jouw boodschappen verzamelen.
Je hoeft alleen nog af te rekenen aan de kassa.
Namens onze teams wensen we je alvast zeer fijne feestdagen!