In deze uitzonderlijke omstandigheden is jouw gezondheid en die van onze medewerkers onze grootste prioriteit. Daarom hebben we alle mogelijke beschermingsmaatregelen genomen, zodat je bij ons in alle veiligheid inkopen kunt blijven doen. Je vindt hieronder een overzicht van deze maatregelen. We wijzen je erop dat we de richtlijnen van de autoriteiten op de voet volgen en dat we ons elke dag aanpassen aan de nieuwe aanbevelingen.
Laten we dus samen solidair zijn en deze beschermingsmaatregelen naleven.

Bedankt voor je begrip en je vertrouwen in deze periode.
Zorg goed voor jezelf en je naasten.
Het Rob team


Voorzorgsmaatregelen

  1. Blijf op een veilige afstand van anderen (minimaal 1,5 meter). Aan de toonbanken, de kassa's en het onthaal zijn markeringen aangebracht en werd er een afbakening geplaatst. Aan alle toonbanken, het onthaal en de kassa's zijn bovendien schermen in plexiglas geplaatst.
  2. Het aantal klanten in de winkel wordt beperkt. Gelieve binnen te komen en buiten te gaan via de voorziene deuren.Voor het vlot verloop hiervan staat er ook een bewaker bij de ingang van de winkel. Alvast bedankt voor je geduld.  
  3. Voor uw gezondheid en die van de anderen, gelieve uw boodschappen alleen te doen. 
  4. Als we de rekken met kruidenierswaren aanvullen, zal het gangpad tijdelijk gesloten. Al onze broden en stokbroden zijn voortaan reeds verpakt.
  5. Na elk gebruik worden de winkelwagens en -mandjes ontsmet.
  6. Aan de ingang van de winkel kunt u uw handen ontsmetten. Aan de verschillende toonbanken zijn er wegwerphandschoenen ter beschikking.
  7. Betaal bij voorkeur met je bankkaart. De boodschappen worden niet meer ingepakt aan de kassa's.
  8. We laten het schoonmaakbedrijf vaker langskomen om de winkel te reinigen.
  9. Op vertoon van een pas geven we voorrang aan het verplegend personeel, aan wie we meer tijd willen doorbrengen met hun families.
  10. Het dragen van een mondmasker is niet verplicht maar sterk aanbevolen wanneer u komt winkelen. 

 

NIEUW: Bel je bestelling door en bespaar tijd

In deze uitzonderlijke periode is het beter om niet te lang in de winkel te blijven. Daarom kun je voortaan je boodschappen telefonisch reserveren. Geef één dag op voorhand je bestelling door aan onze versafdelingen. Kom ze de volgende dag ophalen. In de rij wachten hoeft dus niet.

Ce mode de commande est possible pour tous les comptoirs frais.

Zo werkt het :

- Geef je bestelling één dag op voorhand door.

- Bel de afdelingen waar je producten wilt bestellen. Hieronder vind je de nummers van alle afdelingen.

  • De volgende dag kan je jouw bestelling(en) komen halen van zodra de winkel open is. Meld je aan bij de afdeling(en) waar je besteld hebt. Onze collega’s zullen je voorrang geven. LET OP: we zullen geen extra producten toevoegen aan uw bestelling indien dit niet werd doorgegeven

- De nummers van onze afdelingen :

       * Charcuterie : 02/761.01.42

       * Traiteur : 02/761.01.42

       * Zuivelafdeling : 02/761.01.40

       * Visafdeling : 02/761.01.38

       * Beenhouwerij : 02/761.01.36

       * Bakkerij : 02/761.01.33