Al jarenlang helpt Rob op zijn manier mensen in nood, en in deze bijzondere periode steken we ook de zorgmedewerkers aan de frontlinie tegen het coronavirus een hart onder de riem.

  • Al meer dan dertien jaar lang haalt de Sint-Vincentiusvereniging elke dag onverkochte voedingsmiddelen op, van kruideniersproducten tot bereide traiteursgerechten. De vereniging selecteert zelf de producten die ze nodig heeft en deelt deze uit aan mensen in een kwetsbare situatie. En dat alles wordt mogelijk gemaakt door de fantastische hulp van vrijwilligers!
  • Voor Pasen stak ons banketbakkersteam de handen uit de mouwen om lekkere paaskoekjes te maken, die de vzw Operatie Thermos als kleine traktatie aan daklozen bezorgde.
  • Sinds het begin van de coronacrisis steunt Rob het zorgpersoneel op zijn manier. Ons traiteursteam maakt regelmatig maaltijdschotels klaar die we aan de medewerkers van verschillende Brusselse ziekenhuizen leveren.
  • Rob en de chef-kok van tweesterrenrestaurant Bon Bon, Christophe Hardiquest, sloegen de handen in elkaar om het ziekenhuispersoneel te trakteren op authentieke sterrenmaaltijden. Enkele weken lang toverde de kok onverkochte producten van Rob om in topgerechten om hen een welverdiende culinaire pauze te gunnen.

Dit is slechts een kleine greep uit onze bedrijfsinitiatieven, waarvan sommige ook na de crisis een vervolg krijgen. Laten we ons allemaal samen solidair opstellen en ons steentje bijdragen.